Aysal'dan Melo Yorumu!

Anıl Kıraç

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
GSTV'ye açıklamalarda bulunan Aysal, PFDK'nın verdiği ceza hakkında söyleyecek bir şey bulamadığını belirterek, "Hislerimi dün divan kurulunda ifade etmeye çalıştım. Bunların bir daha tekrar etmemesi konusunda ufak da olsa bir ümidim vardı. Galiba bu süreç böyle devam edecek. Biz de sesimizi mümkün olduğu kadar yüksek şekilde duyurmaya çalışacağız. Son derece üzgünüm" diye konuştu.

Ünal Aysal, "Verilen cezadan dolayı hayal kırıklığı yaşadınız mı?" şeklindeki bir soru üzerine, "3,5 senedir her gün biraz daha artan dozda bu hayal kırıklığını yaşıyorum. Gerçekten bir spor yöneticisi olmak, özellikle Galatasaray gibi büyük bir camianın başındaki bir insan için her gün biraz daha zorlaşıyor" ifadelerini kullandı.

"Tarafsızlık gibi bir ilke, sadece kağıt üzerinde kaldı" diyen sarı-kırmızılı kulübün başkanı, "Önümüzdeki günlerde bu nasıl düzeltilebilir, yanlışlıklara nasıl son verilebilire bakacağız. El birliğiyle bir şeyler yapmak gerekiyor. Sadece Galatasaray'ın uğraşacağı bir sorun değil. Biz elimizden geleni yapıyoruz ama inşallah bütün sporseverler bu desteği verirler, federasyonlarımızın yanlı davranışları son bulur" değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Aysal, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay ile genel sekreteri Adnan Nas'ın öğle saatlerinde TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e yaptığı ziyaret hakkında ise şunları söyledi:

"Arkadaşlarımız, bütün iyi niyetiyle bu konularda bir orta yol bulunur mu, bu yanlışlıklara bir 'dur' diyebilir miyiz beklentisiyle federasyonu ziyaret ettiler. Ama demek ki ümitleri boşa çıktı. En azından elimizden geleni yaptığımızı göstermiş olduk. Arkadaşlarım bir yerde boşa gitmiş oldular ama uzun vadede atılan hiçbir adımın boşa atılmış bir adım olmadığını bütün sporseverler görecek."

attachment.php

Ekli dosyalar

• 1044266_571755419533816_475858587_n%u00255B1%u00255D.webp
    1044266_571755419533816_475858587_n%u00255B1%u00255D.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 213
Eğer Yıldırım Demirören' i ziyaret edip orta yol bulmaya çalıştılar ise gerçekten yazıklar olsun!

Arkadaşlarım bir yerde boşa gitmiş oldular ama uzun vadede atılan hiçbir adımın boşa atılmış bir adım olmadığını bütün sporseverler görecek.

başkanı çözmekte 3 katlı integral çözmekten daha zor
bu ne demek şimdi

Bu ülkede değer görmek istiyosan illegal işler yapacaksın.O zaman değer görürsün ama biz asla Galatasaraylılık duruşumuzdan vazgeçmeyeceğiz

Gidilmemeliydi tff'ye, buyuk hata. Ustelik bunu orta yol bulunur mu diye telafuz etmek daha kotu, olabildigince dik durmliyiz tff karsisinda

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan güzel konuşmuş. Bazıları ders alsın bir başkan nasıl konuşur. Ama anlamazlar.

Güzel laftan anlamıyorlar.

Eğer Yıldırım Demirören' i ziyaret edip orta yol bulmaya çalıştılar ise gerçekten yazıklar olsun!

Ne ilk nede son olur. Özkan Olcay gitti bu sabah yanina... Bunda kizilacak birsey yok, "biz bize yeteriz" seklinde hareket edersen duvara toslarsin. Bu isler yaptim olacak ile degil, kurnazlik ile halledilir. Ünal Aysal´i dünkü konusmasinda baya bir sinirli ve gergin gördüm.

Cok yanlis strateji izliyoruz ve biraz gec kaldik. Mesela CL´de iki sene boyunca mücadele ettik, takim olarak ligdeki sikeyi protesto etmemiz lazimdi. Yapacagimiz yegane olay buydu, ama beceremedik. Simdi uA bunun ile ilgili tribünde görseller yapacakmis, ama burada esas mesele oyuncularin buna eslik etmesidir. Kenetlenme örnegi budur...

Biri benim ayağıma gelecek olsa ilk düşüncem afferim yavaş yavaş yola geliyorlar olurdu. Malesef tff 1 adım öne geçti artık. Dik duruşumuza hiç yakışmadı.

Bu ne başkan.
Bizi lime lime ediyorlar sen daha diplomatik ve yapıcı cevaplar veriyorsun.

Artık sabrımız taştı sende elini masaya vur. Bu tff bütün kurullarıyla istifa etmeli.
Bunun için sende baskı yapmalısın.
Öyle etliye sütlüye bulaşmadan açıklama yapmak olmaz!

BlueTapa

Resmi siteden yapılan açıklamalar yetersiz artık. Harekete geçmek lazım. Ve ultrAslan da bunu yapacak çok yakın bir süre sonra.

Medyada ve avrupada ses getirecek eylem planı yapmalıyız.
Tff ve pfdk uyelerini, başkan ve yardımcıları hakkında medya,sosyal ağ üzerinden itibarsizlastirma politikası izlemeliyiz ki sadece biz değil herkes tarafından tepki artsın,.

Geri
Üst Alt