- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Eylül ayında yapılan Divan Kurulu'nda borç alacak farkının 717,8 milyon lira (250 milyon euro) olduğu belirtildi.
Ünal Aysal göreve gelmeden önce ise Cimbom'un borcu 732 milyon liraydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azindan borclar artmadi diye sevinebiliriz... Benim icin Ünay Aysal dönemi hayal kirikligi olarak kalacak hep.
Cok güzel olabilecek ken cok kötü bitmesi, en vahimi ise korkakca kacmasini hic unutmayacam!
Terim ne kadar suçlu ise Aysal da o kadar suçlu bana göre ikisi de sattı takımı ve bir daha gelmezler inşallah Aysal özellikle gider ayak uzattığı sözleşmeler ve abuk sabuk hoca ve futbocu transferleri ile klübü zora sokmuştur ve ilk iki sene yaptığı harika işlerin üzerine mum dikmiş ve bırakıp kaçmıştır, bizde iş yerinde sürekli abuk işler ve kişilerle uğraşmamıza rağmen kaçıyor muyuz? Kaldı ki burası şirket değil GalatasarayKacmak? Olaylari takip etmedigin belli. Oncelikle cogu catlak terim yuxunden basladi bircok yonetici bu yuzden baskana tavir aldi bazilarida kurumsallik fikirleri yuzunden ayrildi. Peki sormazlar mi adama unal aysalin listesine girerken bu adamin boyle planlari oldugunu bilmiyormuydun? Zaten aysal kendisi soyledi o arkadaslar listeme gireken prensiplerimi ve ideallerimi biliyordu ama sanki simdi bilmiyormus gibi bana tavur takintiklarini soylefi. Yani once baskani birakip kacanlara soz soyle. Baskan yalniz birakildigindan yonetim zayifladi haliyle yeni yonetim icin tekrar secime girdi ama bu kisa surede tam istedigi adaylari bulmasi zordu ve cikan adaylara da hayir deme luksude yoktu ama olmadi yeni listede vasifsiz cikti baskanda macera aramak yetine daha iyi arkadaslarin onunu acti bu kacmakmi oluyor? Kacan ve baskani ve takimi haline birakan kim biliyormusun o ove ove bitirenediginiz ali durust. Digeride kovulmanin altyapisini hazirlayan sizin imparator. O yuzden bilmedigin yada kavrayamadigib konularda ahkam kesme hadi bye.
Bu adama operasyon yapildi. Galatasaray'a operasyon yapildi. Yukselisimizi engellemek istediler ve bizi surekli engellemeye calistilar. Bir GS'li ve turk vatandasi olarak bu yapilanlari asla unutmayacagim ve ibret-i alem olarak hafizamda tasiyacagim. Yapilan operasyonlar saymakla bitmez. Sikeciler aklandi paklandi, biz gunah kecisi olduk. Unal Aysal kendini ve itibarini kurtarmak adina mecbur birakildi bu adima. Ne yazik ki ucimizde de bir cok hain var (forumda da oldugu gibi). Hayal bile edemeyecegimiz mutlulukler ve sevincler yasatti bize. Tesekkurler Unal Aysal.
Prandelli ve Mancini'de operasyon'un parçasi, Selçuk ve Burak da operasyon iyi gitsin diye Galatasaray'a yerleştirildi.
Mahsum insanlarin mahsum krali Aysal bey'in asla suçu olmadi, başarisiz sonuçlar almamiz ve maddi durumumuzun içine edilmesi tamamen tesadüf.
O hayal edemedigimiz Ziraat Türkiye Kupasi ve Süper Kupalar Real Madrid ve Bayern Münich gibi Kulüpler bile yenemedi!!!
Hersey operasyon!
Kesinlikle bir operasyon yapıldı ama Ünal Aysal da inanılmaz hatalar yaptı...İki taraflı oldu , adam akıllı yönetseydi operasyon falan dinlemezdi Galatasaray , sonuçta 25 milyon taraftarımız vardı , Ünal Aysal bunu hiç kullanamadı...