GSC Haber Aysal'dan Önce ve Sonra Borcumuz

Prandelli ve Mancini'de operasyon'un parçasi, Selçuk ve Burak da operasyon iyi gitsin diye Galatasaray'a yerleştirildi.

Mahsum insanlarin mahsum krali Aysal bey'in asla suçu olmadi, başarisiz sonuçlar almamiz ve maddi durumumuzun içine edilmesi tamamen tesadüf.

O hayal edemedigimiz Ziraat Türkiye Kupasi ve Süper Kupalar Real Madrid ve Bayern Münich gibi Kulüpler bile yenemedi!!!

Hersey operasyondu!
https://www.gscimbom.com/forum/f29-...r-forumu/aysaldan-once-sonra-borcumuz-109253/

Ben belgelerle konusurum. Kafadan sallamam. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmam.

2011 Mayıs'ı itibariyle ,
10 yıllık stad isim hakkı , 2014 'e kadarki formadaki tüm reklam gelirleri , birkaç yıllık stad kombine ve loca gelirlerinin ,
polat yönetimi tarafından alınıp harcandığını leş oğlu leş bir kadronun ve sıfır sportif başarının olduğunu ,
ve tüm bunların üstüne 328 milyon dolar borcun olduğunu ,
bunları göz önüne almadan yorum yapanın iyi niyetinden şüphe etmek gerekir ,
ülkenin ekonomisi , siyaset ve diğer mevzuları hiç düşünmesek bile !

TFF ve diger organizasyonlar Aysal ve Galatasaray'a farkli davrandigini inkar etmiyorum da bu türlü saçmasapan komplo teorilerle adamin inanilmaz hatalarini kamufle etmek istiyorlar genelde.

Aysal kaçti.

Çok çok çok kötü yönetti kulubü maalesef...Tüm hareket alanımız bitti elimiz kolumuz bağlandı...

Evet operasyon yapıldı birçok yerden de Rezili forvet yapıp Leşçuk'u kaptan yapan da Ünal Aysal...Hatta Leşi oynatmak istemeyen Mancini'ye nazire yaparcasına 5 yıllık kontratı veren de Aysal...

Yabancı sınırının FB cezası bitince kalkacağını sağır sultan bile biliyor...Yahu 41 sözleşmeli futbolcu ne demek ?

kendi etti kendi buldu ilk 2 seneki gazla ligi domine eden bir takım olabilirdik 7-8 sezon üst üste lige damgamızı vururduk... Hem dışardan izin verilmedi buna TFF ve üstleri tarafından müdahale edildi.. Hemde Aysal'a bazı akıl veren insanlar bunu istemedi kendi çıkarlarını öne çekti ne koparırsak kardır dediler iyi şeylerde kopardılar borç burada arttı zaten.. Normalde azalıyordu..

Başkanı kötü bıraktığı için eleştirebilirim ama sırf

Felipe Melo gibi bir aslan yürekli adamı Galatasaray forması altında tanıdığım için mutluyum

ve başkana şükranlarımı sunuyorum, şampiyonlukları saymıyorum bile..

O kadar boş ve çöp transfere rağmen borç dengede kalmış.

Kacmak? Olaylari takip etmedigin belli. Oncelikle cogu catlak terim yuxunden basladi bircok yonetici bu yuzden baskana tavir aldi bazilarida kurumsallik fikirleri yuzunden ayrildi. Peki sormazlar mi adama unal aysalin listesine girerken bu adamin boyle planlari oldugunu bilmiyormuydun? Zaten aysal kendisi soyledi o arkadaslar listeme gireken prensiplerimi ve ideallerimi biliyordu ama sanki simdi bilmiyormus gibi bana tavur takintiklarini soylefi. Yani once baskani birakip kacanlara soz soyle. Baskan yalniz birakildigindan yonetim zayifladi haliyle yeni yonetim icin tekrar secime girdi ama bu kisa surede tam istedigi adaylari bulmasi zordu ve cikan adaylara da hayir deme luksude yoktu ama olmadi yeni listede vasifsiz cikti baskanda macera aramak yetine daha iyi arkadaslarin onunu acti bu kacmakmi oluyor? Kacan ve baskani ve takimi haline birakan kim biliyormusun o ove ove bitirenediginiz ali durust. Digeride kovulmanin altyapisini hazirlayan sizin imparator. O yuzden bilmedigin yada kavrayamadigib konularda ahkam kesme hadi bye.

bilmedigin yada kavrayamadigib konularda ahkam kesme HAHAHAHA bu tavsiyeni kendine sakla, cok komik oluyorsun. Aysal i sevmiyorum artik ama Terim i en az bir o kadar sevmiyorum...

Borcunuz batsin eldeki enkazın sorumlusu bu adam.kaçtı mı kaçtı çok net

Bu adama operasyon yapildi. Galatasaray'a operasyon yapildi. Yukselisimizi engellemek istediler ve bizi surekli engellemeye calistilar. Bir GS'li ve turk vatandasi olarak bu yapilanlari asla unutmayacagim ve ibret-i alem olarak hafizamda tasiyacagim. Yapilan operasyonlar saymakla bitmez. Sikeciler aklandi paklandi, biz gunah kecisi olduk. Unal Aysal kendini ve itibarini kurtarmak adina mecbur birakildi bu adima. Ne yazik ki ucimizde de bir cok hain var (forumda da oldugu gibi). Hayal bile edemeyecegimiz mutlulukler ve sevincler yasatti bize. Tesekkurler Unal Aysal.

Biraz abartmıyor musun? Şu dediklerini duyan amatör küme takımıyız zanneder.

en büyük kazığı çöplere verdiği bonservislerden ziyade burak ve selçuk gibilere 5 yıllık ağır sözleşme imzalayarak kulübün geleceğini yakması oldu

ne alaka aysal batırmıştır kulübü 3 yılda 1 milyar$ harcamıştır ne diyorsunuz gs ikisenedir şampiyon oldu şampiyonlar liginde gruğtan cıktı borsadan tonla para aldı ? nere bu paralar nerede yahu !!!

bırakmadan onceki son kap raporuna gore klubun borcu 818mılyon tl...ikincisi hisseleri satıp ustune sermaye artısı yaptıgını unutmayalım.hısselerı gerı alamadıgı gıbı hısselerın degerıde dıbe vurdu..cope atılan paraları fılan saymıyorum bıle

bu aysalcılar klübü o kurdu sanıyor heralde, allah kimseyi kula kul etmesin. kurumsal bir tapınak kurun bence o raddeye geldiniz.

bırakmadan onceki son kap raporuna gore klubun borcu 818mılyon tl...ikincisi hisseleri satıp ustune sermaye artısı yaptıgını unutmayalım.hısselerı gerı alamadıgı gıbı hısselerın degerıde dıbe vurdu..cope atılan paraları fılan saymıyorum bıle

para çöpe atılmadan sportif başarı gelmez.

O paraların doğru harcanmadığını sağır sultan duydu geçen yıl yapılan transfer için rahmani değil dediğimde herkes bağırıp çağırdı şimdi herkes aynı şeyi söylüyor Allah biliyor ne oluğ olmadığını

Transferlerde teknik direktörlerin payı büyük, anadolu takımından gelen oynatılmayan yabancı oyuncuya 8m vermek gibi. Yönetiminde hataları varı özellikle oyunculara ödenen paralar konusunda.

Geri
Üst Alt