Aysal'dan Sneijder ve Sabri Mesajı

Muhammed Safa Eker

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
[attachment=12116:ünal aysal-7.png]

Yorucu bir sezon sonrası Dünya Kupası’nda da ter döken Sneijder’in tatilde olduğunu kaydeden Aysal, “Kafalarımızda ayrılık yok. Sabri konusunda da kesinleşmiş bir durum söz konusu değil. Hocasını dinlediği takdirde şansı var” diye konuştu.

Devamı GSC Portal'da...

Ekli dosyalar

• ünal aysal-7.webp
    ünal aysal-7.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 340
anlaşılan sneijder kalıyor sabride kalma ihtimali yüksek..

ulan sanki sabri laf dinlese ne olacak? yani ders çıkarıp kendini mi geliştirecek? böyle denilecek son adamlardan biridir kesin o

Şino kalsın da sabriyi göndermek lazım.

Ulan hep vefa vefa diye aglarlar sonra futbol biraktiktan sonra hep bizi sirtimizdan bicaklarlar eski futbolcu bozuntularimiz.

Kesin kalacak bu adam.Herhalde Tarık ve Şener olmuyor.Bu saatten sonra kalması doğru olmaz.En başta kadro dışı bırakmamalıydık.Kalırsa takımı karıştırır.Yollamamız lazım.

sabri'ye bu ön yargı neden anlamıyorum. geçen sene sol bekte bence kötü bir performans göstermedi. elimizdeki kadroya bakınca sabri'yi istememek saçmalık gibi geliyor bana. Tamam yetenekli bir Topçu olmayabilir ama veysel ve telles haricinde bek oyuncusu yok. hal böyle iken sabri ile senelik max 1 milyondan sözleşme yapılması taraftarıyım

sabri kalırsa sen git ünal aysal.

Başkan eğer bu lafı ettiyse Sabri kalmıştır. Cümleten geçmiş olsun.

Sabri kalmalı. Telles veya veysel sakatlandığında kimi oynatmayı düşünüyor millet?

sabri'ye bu ön yargı neden anlamıyorum. geçen sene sol bekte bence kötü bir performans göstermedi. elimizdeki kadroya bakınca sabri'yi istememek saçmalık gibi geliyor bana. Tamam yetenekli bir Topçu olmayabilir ama veysel ve telles haricinde bek oyuncusu yok. hal böyle iken sabri ile senelik max 1 milyondan sözleşme yapılması taraftarıyım

Sabri ve bek? Sabri en son sağ bek oynadiğinda, küme düsen takima karsi o kanat koridor olmustu.

Bu arada, Prandelli Sabriyi istemiyor. Takima döneceğini sanmam.

Geri
Üst Alt