Aysal’dan Transfer ve Şike Açıklaması

Cevap: Aysal’dan Transfer ve Şike Açıklaması

abi taiwo yu begenmeyen futbol mutbol izlemesin ... hakan a devam ... hakan saatli bomba be ... günümüz futbolunda bek ler okadar önemliki örnekmi gencler maci ...

kardeşim yabancı sınırı var. taiwoyu kim begenmicekmiş. önceligimiz bek degil bizim.

Şike konusunda görüşlerini pek tuttum diyemem. Hadi ceza indirimini anlarım da başkan, neden tutuksuz yargılanmalarını temenni edersin bak onu anlamadım. Bu adamlar güç sahibi adamlar, delil karartma ve ortalığı velveleye verme gücüne de sahip adamlar; aslanın önüne ceylan atmanın ne gibi bir anlamı var şimdi?

abi taiwo yu begenmeyen futbol mutbol izlemesin ... hakan a devam ... hakan saatli bomba be ... günümüz futbolunda bek ler okadar önemliki örnekmi gencler maci ...

Yabancı kontenjanı nedeniyle Ömer Toprak'ı da almamız lazım eğer Taiwo'yu alacaksak.

Muslera

Eboue Semih Ömer Taiwo

Engin Melo Selçuk

Suarez Sercan Podolski(Ronaldinho)

Gibi.

Muslera-Taiwo-Ujfalusi-Eboue-Melo

Defansa 5 yabanci koyduk bile :) Ofans gücünü nasil arttiracaksin o zaman? Bencede yabanci sol bek transferi imkansiz. Ha yurtdisindan yetenekli, süratli, fizikli bir gurbetci bulursak ne ala. Hemen alalim.

Şike konusunda görüşlerini pek tuttum diyemem. Hadi ceza indirimini anlarım da başkan, neden tutuksuz yargılanmalarını temenni edersin bak onu anlamadım. Bu adamlar güç sahibi adamlar, delil karartma ve ortalığı velveleye verme gücüne de sahip adamlar; aslanın önüne ceylan atmanın ne gibi bir anlamı var şimdi?

Aziz ölsün gebersin diyemez.Bunlar sembolik açıklamalar.

Aziz ölsün gebersin diyemez.Bunlar sembolik açıklamalar.

Değinmemesi daha doğru olurdu ama... Şike yapılanlara ceza verilsin işte şöyle olsun böyle olsun desin ve bu şekilde konuyu geçiştirseydi bari.

Solbek arıyoruz açıklamasından sonra Hakan Balta demoralize olmasın mı gençler. Çarşamba hattrick o.g yapar maazallah. Maç öncesi transfer açıklaması yanlış olmuş.

Adnan Öztürk Tv8 e baglanıcak birazdan

Muslera-Taiwo-Ujfalusi-Eboue-Melo

Defansa 5 yabanci koyduk bile :) Ofans gücünü nasil arttiracaksin o zaman? Bencede yabanci sol bek transferi imkansiz. Ha yurtdisindan yetenekli, süratli, fizikli bir gurbetci bulursak ne ala. Hemen alalim.

Töre,Sercan,Engin,Ekici,Hamit,Colak

Adnan Öztürk tv8' bağlandı..

Istemek ayri almak ayri. Kimse Almanlardan Gökhan Töre´yi alamaz. Alsa alsa Real Madrid filan alir.

Gökhan Töre için malesef geç kaldık. Orhan Uluca'da(Borgesblog) çok zor diyor. Hamburgluların en çok sevdiği oyuncu Töre ve Guerrero, hamburg ekonomik olarak zor duruma düşer veya alt lige giderse alırız.

Ayrıca başkan mevki isimleri verdi ama hepsi yapancı olacak diye birşey yok. 3 yabancı geldi diyelim kimleri takımdan keseceğiz. Ayrıca başkan yerli transferine önem veriyoruz dedi. Öncelik yerli gibi birşey söyledi. Yiğit Gökoğlan transferi gerçekleşebilir. Her iki kanata transfer kesinlkle olmalı

Amrabat transferinde ise yine ortalık karışacak gibi, Hurma atıp tutmaya başladı.Bizimkiler Geretsi ayarlayıp oyuncunun aklını çeliyorsa, yanlış yapmışlardır. Adamlara fifaya şikayet etse ceza bile yiyebiliriz. Kulübü izin vermediği süre oyuncu ile gizliden anlaşma yapamassın. YASAK !

Gökhan Töre ismi artik yasaklansin su forumda. nasil bir mantik bu anlamiyorum. bu ismi ortaya atanlar azicik Bundesliga ile ilgilense zaten yazmazlar. Gökhan Hamburg takiminin 1 numarali ismi konumunda. daha 19 yasinda ve her sey yolunda giderse 2 yil sonra avrupanin dev kulüplerine transfer olabilir. olmadi Hamburg'da kalir. Bundesliga su anda avrupanin ilk 3 ligi arasinda bir lig.

Gökhan Töre ismi artik yasaklansin su forumda. nasil bir mantik bu anlamiyorum. bu ismi ortaya atanlar azicik Bundesliga ile ilgilense zaten yazmazlar. Gökhan Hamburg takiminin 1 numarali ismi konumunda. daha 19 yasinda ve her sey yolunda giderse 2 yil sonra avrupanin dev kulüplerine transfer olabilir. olmadi Hamburg'da kalir. Bundesliga su anda avrupanin ilk 3 ligi arasinda bir lig.

ve o hamburg küme düşebilir.

nereye küme düsüyor. Thorsten Fink geldiginden beri 8 macta maglubiyet yüzü görmediler. avrupa ligi bileti almalari beni sasirmaz, zira kadrolari cok kaliteli.

bence kimse kendini kandirmasin gökhan töre bu saatten sonra türkiyeye gelmez bence GS in bence samed yesil ve arsenal dan abdullah a yogunlasmasi lazim

Geri
Üst Alt