Aysal'ı Topa Tutan Vedat Milli Takımda

Sonra Türk futbolu neden gelişmiyor diye hayıflanır dururuz, sadece futbolda değil ülkede liyakat sorunu var, her iş ahbap çavuş ilişkisiyle yürüyor bu sebeple habere şaşırmamak lazım. Ama aslında tüm bunlara yol veren'de bizleriz zira bu adamları kahraman yapıyoruz,destek oluyoruz... Hakkaten bir düşünürün dediği gibi; 21.yy sahte kahramanlar devri

şaşırmadım. Fatih Terim'den de bu beklenirdi.

Bu forum Galatasaray forumu değil, Ünal Aysal forumu sanki. Antu forumunda da bazı kişiler maaş alıyor burada da da var mı maaş alan? Ne bu kindarlık kardeşim ya? Açılan her konu, atılan her başlık böyle mi olacak bu forumda? Ayıptır ya.

Vedat terbiyesizinin ettiği lafları Aziz Yıldırım etse ona da afferin diyeceksin herhalde bu mu yani?

vedat aslan gibi GalataSaraylıdır fatih terim iyi yapmış onu milli takıma alarak.

konu başlığından saçmalamış, altına yorum yapanlarda saçmalamaya devam etmiş.

ne alaka aysalı eleştirmesiye ?

Bir şey değil işte yarın MT'ı götüremediği için Dünya Kupasına Fatih Hoca kovulunca da Demirören'e git bir tüp bayisi aç sen futboldan ne anlarsın der bazılarının yerine konuşur sonra hocası nereye o da oranın u19'una.

Kebapçı devrime başlamış.milli takım oyuncularını da damadının menajerlik şirketinden seçer artık.

Vedat ile mi reform yapmayı planlıyordu acaba eski hocamız.Gerçi Yıldırım Demirören in vizyonunu beğenen zihniyetten bu beklenir.

Vedat terbiyesizinin ettiği lafları Aziz Yıldırım etse ona da afferin diyeceksin herhalde bu mu yani?

Adam 4 senede 400 mesaj yazmis birde buralari begenmiyor...Ben Mod olsam hemen banlarim böylelerini...Bu kadar belli ettigi halde halen nasil burda yazmalarina izin veriyorlar anliyamiyorum gercekten...

Adam 4 senede 400 mesaj yazmis birde buralari begenmiyor...Ben Mod olsam hemen banlarim böylelerini...Bu kadar belli ettigi halde halen nasil burda yazmalarina izin veriyorlar anliyamiyorum gercekten...

1 tanesi var Ocak'tan Ocak'a uğrayan sadece transfer konusuna yazıp yönetimi eleştiren gazlıyor milleti aklınca :D

vedat aslan gibi GalataSaraylıdır fatih terim iyi yapmış onu milli takıma alarak.

Sanarsın her gece vedat'ın koynunda uyuyor :D

Aslan gibi Galatasaraylılık hangi ölçü birimi kullanılarak bulunuyor. Yada Galatasaraylılık başkanına ağzına almayacak küfürler dilerek mi olunuyor.

Buysa eğer bende F.Terim'e ağza alınmayacak küfürler ettim aylarca en aslanı ben olmam gerekiyor bu durumda.

Milli takıma ne gibi katkısı olabilir Allah aşkına Vedat'ın?

Burda terimi eleştirenler kendi çalıştıkları iş yerlerinden aynı şekilde kovulsalar, ellerine ilerde fırsat geçse iddaa ediyorum değil sevmediği adamla iş birliği yapmak gider boğazını keserler..

onun zaten yaşam felsefesi saçmalamak üzerine kurulu boşuna bişey anlatma ona anlamaz.

birşey biliyorum diye sacmalama, hiçbirşey bildiğin yok din vs birçok konuda, kim ne olduğunu nasıl saygısız bir insan olduğunu çok iyi biliyor,herkes kimin ne olduğunun farkında bu forumda

evet botoks filan kendi ahlakini gösterdi, ve sen onu savunarak, kendi ahlakini gösterdin.

Geri
Üst Alt