Aysal'ı Topa Tutan Vedat Milli Takımda

terbiyesizleşmenin lüzumu yok senin cinsel tercihlerine saygım var ama beni karıştırma

vefasızlıkta bir karaktersizliktir.

ben başarılıdır demedim zaten GS olduğu için iyi olmuş dedim.

savunma ? ne savunması mahkeme mi kurdun ? =)

İşte senin gibi beyin göçü adamların ortak noktası, ne anlatılmak istendiği konusuna değil beyninizin algıladığı noktaya gidiyorsunuz.

Bak orada başka şeylerde yazıyor oku onlarıda 3-5 kere oku belki anlarsın.

bdoiai2ceaafbbd.jpg

takımın başına gelmiş en güzel şey.

şu asalete bak.sökmedi sana artistliği başkanım.kodun tekmeyi şimdi yalanıp dursun tüpçüye.vedat sana laf etse ne olur etmese ne olur.oda yalaka.Galatasaray yönetimindeki abdürrahim albayrak gibi akp yalakalarını şutlamış ve mehmet karlı gibi ak'p karşıtlığını korkusuzca dile getirmiş/getirebilen kişileri yönetime aldın.bu benim için yeterde artar bile.

şu sözü değiştirip yazmak lazım

Katranı kaynatsan olurmu şeker, cinsini sevdiğim cinsini çeker :D

Aferim böyle devam FT ,tam sana yakışan şekilde ilerliyorsun.

İşte senin gibi beyin göçü adamların ortak noktası, ne anlatılmak istendiği konusuna değil beyninizin algıladığı noktaya gidiyorsunuz.

Bak orada başka şeylerde yazıyor oku onlarıda 3-5 kere oku belki anlarsın.

lafa "Sanarsın her gece vedat'ın koynunda uyuyor :D"

diye girersen diğer söylediklerinin önemi kalmaz

önce adam gibi muhabbet et sonra başkalarının beynini irdele

torpil rüsvet bölücülük diyalogculuk hülogculuk giybet haset vs..

ne kadar b.ktan akim varsa bizim millette

Fatih Terim'in son 6 ay icerisinde kendi kendine yaptigi itibarsizlastirma operasyonunu, dis mihraklar, faiz lobisi, amerika, israil, paralel devlet topyekün yapamazdi.

"Üç adam türünden nefret ederim. Adam gibi adamın arkasında konuşup, yüz yüze geldiğinde kuyruğunu sıkıştırıp bir yerlerine sokmaya çalışan adamdan, genç kalmak için botoks yaptıran ve yaptırdığı halde bir b.ka benzemeyen adamdan ve ilerleyen yaşına rağmen pilates yapıp 20 yaşındaki adamlarla aşık atmaya çalışan bir yerleri kadayıf olmuş adamdan...:)"

SPORX

Ooouuvv cok sert, cok sert, cok sert Vedat. Neden Vedat ?

:D

İşte benim güzelim ülkemde böyle yükseliniyor.

Tamam da O dedigin adamlar, etrafinda profesyonel ekip kurmuslar, Fitness Trainerleri diplomlu, defans antrenörleri usta seviyede, belki özel okul görmüsler, yada dünya düzeyinde defans eski futbolculardi su bu, Vedat ne yapmis ? Galatasaray da oynamak megerse yetiyormus, hele ki Fatih Terim döneminde oynadinsa milli piyango vurmus sana

Vedat başkana saygısızlık yapmıştır o konuda katılıyorum ama Vedatın u19 takımında ne yaptığını bilmeden çapsızdır, terim adamlarını kayırıyor diye sallanıyor mesela ne yaptığına gelirsek ajax maçında gol atan ibrahim çoşkunu transfer etmiştir U19 takımına, bi oyuncu daha istanbulspordan alındı oda çok yetenekli deniyor bekleyip göreceğiz,,mancinin raporu doğrultusunda profesyonel sözleşme yapılacakmış zaten ibrahimle,bende milli takıma faydalı olamaz diye düşünüyorum ama burdaki konu fayda değil ki terime nasıl sallarız diye muhabbet dönüyor, kimin umrunda milli takımın başarısı

Bugün aysalı göklere çıkanlar ilerde meydana gelebilecek terimin yaptığı gibi bi hatasında aysala ne kadar bel altı vuracaklar çok merak ediyorum (atıyorum kulübü borçlar içinde bırakıp yönetimden kaçtığı zaman), o zaman da 2 sene üst üste şampiyon olmuş, 2 sene üst üste süper kupa almış, 2 sene üst üste gruptan çıkmış takımı unutacaklar, çünkü bu tip arkadaşlar için geçmişin hiç bi önemi yoktur, önemli olan şu andır ve şuan içinde en küçük bi hata yaptıysan sen insan bile olamazsın her eleştiriyi ve hakareti hak etmişsin demektir..

Bugün aysalı göklere çıkanlar ilerde meydana gelebilecek terimin yaptığı gibi bi hatasında aysala ne kadar bel altı vuracaklar çok merak ediyorum (atıyorum kulübü borçlar içinde bırakıp yönetimden kaçtığı zaman), o zaman da 2 sene üst üste şampiyon olmuş, 2 sene üst üste süper kupa almış, 2 sene üst üste gruptan çıkmış takımı unutacaklar, çünkü bu tip arkadaşlar için geçmişin hiç bi önemi yoktur, önemli olan şu andır ve şuan içinde en küçük bi hata yaptıysan sen insan bile olamazsın her eleştiriyi ve hakareti hak etmişsin demektir..

İyide argümanımız vedat, vedat'ın hakareti. Başlangıç ve bitişin harbi birbirinden ayrı.

Aysal da bağırıp çağırdığı TFF ile çalışmaya başlarsa ona da kızarız.Aslolan Galatasaray deyip,birileri istiyor diye imza atmam derse ona da kızarız.

Cünkü o isteyen birilerinden biri de bendim,benim zoruma gitti o lafı.

Sen rahat ol yani.

bdoiai2ceaafbbd.jpg

takımın başına gelmiş en güzel şey.

şu asalete bak.sökmedi sana artistliği başkanım.kodun tekmeyi şimdi yalanıp dursun tüpçüye.vedat sana laf etse ne olur etmese ne olur.oda yalaka.Galatasaray yönetimindeki abdürrahim albayrak gibi akp yalakalarını şutlamış ve mehmet karlı gibi ak'p karşıtlığını korkusuzca dile getirmiş/getirebilen kişileri yönetime aldın.bu benim için yeterde artar bile.

senin üslup böyle değildi daha önce,bir önceki mesajında kin ve nefret üzerine seviye yerlerde,her konuyu Akpye bağlaman da hoş değil alakasız olaylar da üstelik,yakıştıramadım açıkçası

hata dediginiz şey bilmeden istemeden yapilir. terimin yaptigi öyle degil. olayi çarpitmayalim. terimin yaptiginin ne oldugu belli. karakter zaafiyeti denir ona. ünal aysal nederse dogrudur diyen tiplerde vardir burda oda yanlilş. o dedigini yaparsa eleştirilir. biz olan şeyleri söylüyoruz.

Ya benim için kişilerin önemi yok ben anlayıştan bahsediyorum, biz insanları en küçük başarısında göklere çıkarıyoruz, en küçük hatasında yerin dibine sokuyoruz, geçmişte ne kattığının hiç bi önemi yok yani, şuan içinde ne oluyorsa o..

Geri
Üst Alt