Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.186
- 0
- 313
Hatta o kişiyi eleştirmek için maddi manevi tüm değerleri ayaklar altına alıyoruz, terimi eleştirecem derken GS şanlı tarihine dil uzatanlar var burada..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim'in son 6 ay icerisinde kendi kendine yaptigi itibarsizlastirma operasyonunu, dis mihraklar, faiz lobisi, amerika, israil, paralel devlet topyekün yapamazdi.
senin üslup böyle değildi daha önce,bir önceki mesajında kin ve nefret üzerine seviye yerlerde,her konuyu Akpye bağlaman da hoş değil alakasız olaylar da üstelik,yakıştıramadım açıkçası
Bugün aysalı göklere çıkanlar ilerde meydana gelebilecek terimin yaptığı gibi bi hatasında aysala ne kadar bel altı vuracaklar çok merak ediyorum (atıyorum kulübü borçlar içinde bırakıp yönetimden kaçtığı zaman), o zaman da 2 sene üst üste şampiyon olmuş, 2 sene üst üste süper kupa almış, 2 sene üst üste gruptan çıkmış takımı unutacaklar, çünkü bu tip arkadaşlar için geçmişin hiç bi önemi yoktur, önemli olan şu andır ve şuan içinde en küçük bi hata yaptıysan sen insan bile olamazsın her eleştiriyi ve hakareti hak etmişsin demektir..
aslolan ne asaldır ne terimdir, sadece galatasaraydır. bu taraftarın gözünde terimi terim yapan, aysalı aysal yapan da galatasaraydır. ona yanlış yapan tüm geçmişine rağmen eleştirilecektir. ne bekliyodunuz, aferin mi deseydik?
Ya benim için kişilerin önemi yok ben anlayıştan bahsediyorum, biz insanları en küçük başarısında göklere çıkarıyoruz, en küçük hatasında yerin dibine sokuyoruz, geçmişte ne kattığının hiç bi önemi yok yani, şuan içinde ne oluyorsa o..
Terimi eleştir ama GS tarihine ve değerlerine dil uzatma..
hangi yazımda dil uzatmışım ya, nerenle okuyosun arkadaşım. şurda her seferinde fatih hocanın önemini söylüyorum gelmiş ne diyosun, hayret bişey ya. önce gözünle oku