Aysal'ın ve Prandelli'nin Başağrıları

Ya kitleyin şu malca konuyu.
Ulan bu kadar kuş iseniz gidin antuya orda açın böyle bol.bol konular adamı zorla küfüre cezaya zorluyorlar.

Oh lan yeter artık.

I am the one who knocks!

Arkadaşlar bu beceriksiz yönetimin değil prandellinin arkasında duralım ne demek hocayla gorusecegiz Ünal aysal yönetimi değiştirerek büyük hata yaptı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah Gazetesi Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan'ın haberi bu.

Yalanlama gelse iyi olurdu.

1- Süper Kupa'da Muslera'nın kalesinde devleşmesi sayesinde Fenerbahçe karşısında farktan kurtulan,

3- TT Arena'da geçen Perşembe günü yapılan ve bir süre önce göreve gelen Ali Kırca'nın koltuğunu kaybetmesine sebep olan "4. Yıldız" organizasyonuna hiçbir yöneticinin katılmaması, Arena'daki son maçta yönetimden sadece 5 kişinin tribünde olması ve Florya ile ilgilenen bir yöneticinin olmaması Cimbom'un bir diğer baş ağrısı.

1. maddeyi yazması maçı izlemediğini gösteriyor fener nerde fark atacaktı kaç pozisyonları vardı 2
3. maddeninde prandelliyle ne alakası var

valla bazılarının zoruna gıdıo olabılır ama aysalın klubu ıyı ıdare edemedıgı ortada..bırcok elestırebılecegımız konu var..prandellıye ıse zaman tanımak lazım benım agzımdan 2 ay buyuk bı elestırı cıkmayacak..

Ulan butun forumlar tc kimlikle uye aliyo bu forum nie almiyo herkese acik yapiolar bunun gibilerine kufur edincede ban yiyoz ustune

Maddelerin birkaç tanesi yanlış olsa da çoğu doğru maalesef.

5- Eboue'nin kadro dışı olmasına rağmen Florya'da kuralları ihlal etmesi Prandelli'yi çileden çıkartırken, Sabri'nin de sürekli olarak, "Bana yemek vermiyorlar" haberleriyle gündeme gelmesi İtalyan hocanın bir başka sıkıntısı. Sabri'nin menajerinin Başkan Aysal ile görüştüğü ve oyuncunun takıma döneceği iddiasının gerçekleşmesi halinde Prandelli'nin tavrı da merak konusu!.

Bazi söylenenler dogru olsa da şu yazilan madde hayatimda gördügüm en saçma madde. Sabriye yemek verilmemesi Prandellinin canini niye sikiyormuş.:hmmm:

Gerçeklere neden gözünüzü kapatıyorsunuz, neden problemlerle yüzleşmek varken sürekli reddetme ve insanlara çamur atma yoluna gidiyorsunuz?

Sırf siz kendinizi rahat hissedin diye, sürekli padişahım çok yaşa mı demek zorundayız?

Bu ülke ne çektiyse sırf padişahım çok yaşa diyenler yüzünden çekti..

Fener maçında muslera kaç tane net gol çıkardı hatırlıyon mu? Hayır diyelim ki kabul etmyorsun reddediyorsun eline ne geçecek böyle?

Önemli olan problemleri dile getirmek olmamalı, önemli olan problemleri tesbit etmek ve çözmek olmalı..

muslera fark yiyecek kadar gol çıkarmadı 2 gol yemek farksa senin için bilemem
ya da penaltılarıda hesaba kattın sanırım

ayrıca 2 madde üzerinde durdum 3. Maddenin prandelliyle bir alakası yok dedim var mı varsa açıkla
diğer maddelere bişey demedim

bide neden bu kadar agresifsin sen bunlara katılıyo olabilirsin
katılmayanlarda olabilir ne var yani anormal bişey mi

Yarısı saçma yahut abartılmış maddeler. Diğerleri de aylardır herkesin bildikleri. Gereksiz bir yazı olmuş sonuç olarak.

Geri
Üst Alt