Aysel In Da House ♥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Keklerim, pastalarım ❤

Çok komiksin. Harcanıyosun.

Evet ilk başta çocukluktu ama şimdi aşk boyutu değil yani layık gördüğün 7-8 yaş sınırı olmaz.

Sadece hayranlık şimdi ki

Bir daha forumdaki erkek olmayan kişilerle direkt konuşursam allah belamı versin, buraya yazıyorum.

Cıvık cıvık konu, espri yapalım diyoruz tavra bak. Ne haliniz varsa görün.

Cevap: Keklerim, pastalarım ♥

burda seviye çok düşmüş yükseltme vakti gelmiş

yükseltiliyor.............

%1

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

%10

.

.

.

...

.

.

..

..

.

%30

.

.

.

.

.

.

.

%50

.

.

.

.

.

.

.

......................Loading

.................................................%100

evet arkadaşlar evimizden çiktik uzun ince uzun meşakkatli bir yolun ilk saniyeleri yolculuğun ilk saniyeleri bizi orada ne beklediğini bilmiyorum ama şimdiden inanilmaz bi moral bozukluğu içerisindeyim nedenine gelince hiç bu kadar ayri kalmadim ülkemden hiç bu kadar ayri olmadim insanlarimdan onun hüznü var yüreğimde orada hiçbişey olmaz bize merak etmeyin allahin izniyle sağ salim gider sağ salim döneriz size açik yürekliliğimle söylemek gerekirse ülkemi çok özliycem sizleri çok özliycem ülkeme iyi bakin çünkü kritik bi süreç seçim süreci olacak provakasyonlara gelmeyin kimse birbirini

üzmesin kirmasin sizden tek ricam ülkemi yani sevgilimi tek sevdam dediğim aşkim dediğim ülkemi size emanet ediyorum kirmayin o nu incitmeyin o nu o na iyi bakin o na yeni doğmuş bir bebeğin uyurken haline bakarmiş gibi onu seyredermiş gibi ba seyredin ülkemi öyle bakin yeni doğmuş bir bebeğin nasil sarilir iseniz ülkeme ayni öyle sarilin ağlatmayin onu

Cevap: Keklerim, pastalarım ❤

Bir daha forumdaki erkek olmayan kişilerle direkt konuşursam allah belamı versin, buraya yazıyorum.

Cıvık cıvık konu, espri yapalım diyoruz tavra bak. Ne haliniz varsa görün.

Karşı cinsle arana bu denli girmek istemem.

Tamam özür.

Ergenlik işte napcan

burda seviye çok düşmüş yükseltme vakti gelmiş

yükseltiliyor.............

%1

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

%10

.

.

.

...

.

.

..

..

.

%30

.

.

.

.

.

.

.

%50

.

.

.

.

.

.

.

......................Loading

.................................................%100

evet arkadaşlar evimizden çiktik uzun ince uzun meşakkatli bir yolun ilk saniyeleri yolculuğun ilk saniyeleri bizi orada ne beklediğini bilmiyorum ama şimdiden inanilmaz bi moral bozukluğu içerisindeyim nedenine gelince hiç bu kadar ayri kalmadim ülkemden hiç bu kadar ayri olmadim insanlarimdan onun hüznü var yüreğimde orada hiçbişey olmaz bize merak etmeyin allahin izniyle sağ salim gider sağ salim döneriz size açik yürekliliğimle söylemek gerekirse ülkemi çok özliycem sizleri çok özliycem ülkeme iyi bakin çünkü kritik bi süreç seçim süreci olacak provakasyonlara gelmeyin kimse birbirini

üzmesin kirmasin sizden tek ricam ülkemi yani sevgilimi tek sevdam dediğim aşkim dediğim ülkemi size emanet ediyorum kirmayin o nu incitmeyin o nu o na iyi bakin o na yeni doğmuş bir bebeğin uyurken haline bakarmiş gibi onu seyredermiş gibi ba seyredin ülkemi öyle bakin yeni doğmuş bir bebeğin nasil sarilir iseniz ülkeme ayni öyle sarilin ağlatmayin onu

ibretalindi.gif

Neyseki konu biraz toparlandı Tarık sayende.. Yoksa kilit vurulmustu konuya.. :)

Neyse hadi ben kaçtım.

Ders başı yapcam yarın. Yine görünmem ortalıkta.

Herkese iyi geceler

Not: Ayselcim ellerine sağlık bizede bekleriz

Ulan hey gidi delikanlı Alemdar sen de mi...

...

...

...

...

...

Angelina Jolie demişken, aklıma Mandalina Jolie geldi:

mandalina.jpg

kek'i birakin, pekmez boregi :tiphat: firincik armutu pekmezini icine yayip, ogghggggghhhghj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt