Hasan Emre Mert
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.564
- 0
- 1.531
Cevap: Aysel İn Da House ♥
Kek çeşitleri, Parmaklar, Jeller, Bebekler derken sıra rujlardaymış
Kek çeşitleri, Parmaklar, Jeller, Bebekler derken sıra rujlardaymış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep İvedik' Alıntı:Pek hocam, hayırlı bi yere varmıycak bunun sonu ben sana diyim.Bence duralım.
fatih bu uc nokta icinmi uyumuyon lanSenin bu gece ki uç noktanı çok merak ediyorum.. Hadi hayırlısı..![]()
Ruslara geçsek onlardan yok mu?
bi ara belçikalı kızlar vardı brüjden sanırım. ne oldu onlar aysel bacım ?:ays:
bizlerde gardıropta ne varsa yayınlayak. gravat gömlek. hayri abinin ayakabbılar iyi diyodu çağlarKek çeşitleri, Parmaklar, Jeller, Bebekler derken sıra rujlardaymış![]()
ben jezelf. :d
bizlerde gardıropta ne varsa yayınlayak. gravat igömlek. hayri abinin ayakabbılar iyi diyodu çağlar![]()
o farkı sen bulacan reyhan hanım.maalesef henuz cikaramdim Baris bey farkli bisey bu :d
fatih bu uc nokta icinmi uyumuyon lan![]()
o farkı sen bulacan reyhan hanım.![]()
ben sıvıyorum : ))yavruBi insan el attığı her konunun mu ağzına sçar, sçıyor işte
je bent zeker een Belg ?
Onların fotolarını ben koycam, 3'ten sonra..
Anıl Kılıç Arda Kuyumcu Arda Sadi Baris Goktas Emrah Arslantürk Emre Cevik Enes Sever Erdem Erkan Faruk Mert Fatih Akca Furkan AKTAŞ Ismail ARIK Mete Temiz Murat Kesen Musstafa Er Oğuzhan Yeşil Ozan Halil Yener Refik AKKÜLAH Serdar Mullaoğlu tarkan can tarhan Tarık Erkır yekta kumanova Yucel Yavuz Yusuf Köse
cay icer misiniz beyler