Aytaç Kara İddiası

selçuk yedek duracağına bu dursun yedekte. bedavaya ve az maaşla yedek bekleyecekse sorun yok.

Bizim ligden kimi transfer etmeyelim diye sorsalar ilk bunun ismini söylerim.

Had bilerek konuşsan iyi olur. Had bilmek iyidir. Biraz geyik yapalim dedik. Boyle tavirlara hic gerek yok. Zaten neden bu yazina like gelir onuda anlamis degilim. Hadi yoluna
kardeşim geyik yeri mi tansiyon var burda ona göre nereye gidicegini bil laflarının

kardeşim geyik yeri mi tansiyon var burda ona göre nereye gidicegini bil laflarının

Anliyorum renktas. Kotu niyetim yoktu. Ozur dilerim. Birkac sayfa once bu konuda yine atesli bir yazini gordum. Belliki sinirlisin bu mevzu uzerinde. Anlayisla karsiliyorum.

Lakin senden ricam, boyle mesnetsiz ifadeleri lutfen birdaha kullanmaman. Cunku hem genel anlamda uygun olmadi, hem beni tanimiyorsun. Galiba tanisaydin boyle itham kullanmazdim diye dusunuyorum.

Uzatmak istemiyorum renktas. Hersey Galatasarayimiz icin

Anliyorum renktas. Kotu niyetim yoktu. Ozur dilerim. Birkac sayfa once bu konuda yine atesli bir yazini gordum. Belliki sinirlisin bu mevzu uzerinde. Anlayisla karsiliyorum.

Lakin senden ricam, boyle mesnetsiz ifadeleri lutfen birdaha kullanmaman. Cunku hem genel anlamda uygun olmadi, hem beni tanimiyorsun. Galiba tanisaydin boyle itham kullanmazdim diye dusunuyorum.

Uzatmak istemiyorum renktas. Hersey Galatasarayimiz icin
renktaş ben de özür dilerim çabmzn adı galatasaray seni sviyrm

Geri
Üst Alt