Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.979
- 2.210
- 428
Katılmıyorum Tolga'nın oldukça kötü bir oyuncu olduğunu düşünüyorum . Aldığı yıllık ücret ise trajikomik.Tolga 5 Aytaç eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılmıyorum Tolga'nın oldukça kötü bir oyuncu olduğunu düşünüyorum . Aldığı yıllık ücret ise trajikomik.Tolga 5 Aytaç eder
Katılmıyorum Tolga'nın oldukça kötü bir oyuncu olduğunu düşünüyorum . Aldığı yıllık ücret ise trajikomik.
Dediğim gibi katılmıyorum Tolga özelliği olmayan kafası çalışmayan bir orta saha . Aytaç'ın bu sene çok maçını izledim rotasyonumuza girebileceğini düşünüyorum Türk statüsünde ve uygun çok fazla oyuncu yok .Aldığı ücret hakettiğinin 5 katı. Ama bu Aytaç'tan daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.
ozan demişken ozan tufan rotasyonda iş yapar benceAbi niye alalım yapmayın Allah aşkına... Çıkaralım Ozan'ı gerekirse ön libero oynatalım niye çer çöp oynatıyoruz ... Fatih Hoca'nın istemesi de bir şey ifade etmez bu çapta bir adam için.. Gökoğlan'ı da istedi ama sonuç malum
ozan demişken ozan tufan rotasyonda iş yapar bence
Ben de yıllardır emmoğlum Adem Büyük için uğraşıyorum.Amcoglum iyi topcudur bos yapmayin. Galatasarayin parasini biraz da bizim sulale yesin ne olacak sanki.
Galatasaray da para deniz, yemeyen keriz diyorsun yaniAmcoglum iyi topcudur bos yapmayin. Galatasarayin parasini biraz da bizim sulale yesin ne olacak sanki.
He yaw, salam markası gibi olsa neyse yaniBoyle topcu mu olur lan?Sucuk markasi gibi
Amcoglum iyi topcudur bos yapmayin. Galatasarayin parasini biraz da bizim sulale yesin ne olacak sanki.
ozan demişken ozan tufan rotasyonda iş yapar bence