Aytöre: "UEFA sıkıntıya girebilir"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Tolga Deniz Aytöre, basın mensubunun süreçle ilgili sorusuna, "UEFA Disiplin Kurulu'ndan çıktığımızda şaşkınlık içinde olduğumuzu söyledik. Polis fezlekelerine göre yargılanmayla karşılaştığımızı söyledik. Hukuka aykırı argümanlar, UEFA'nın başı da büyük sıkıntıya sokar. Sonunda milyon dolarlık tazminatlar söz konusu olacak. 4 Temmuz'dan beri söylediğiiz sözler var. Kanuna aykırı tapelerin delil olamayacağı, savunmada silahların eşitliği prensibi söylendi. Telefon dinlemelerinin tek başına delil olamayacağı yönünde kanun çıktı. Bizim o tarihte söylediğimiz her şey. UEFA'nın yeni bir adım atarken gözünü karartabileceğini düşünmüyorum" şeklinde cevap verdi.

HABER VIDEO - Fenerbahçe Yönetim Kurulu Basın Toplantısı! - || Ajansspor.com

Ders alin biraz ders!!!

Baskaniniz UEFA Catirdayacak dedi sonra sizi catir catir catirdatti UEFA, secime gittiniz men edildiniz.

UEFA'nın Kuralları ''OF'' olur :D

Uefa çatırdayabilir :D

UEFA ,

GİRECEK ama sıkıntıya değil SİZE

bakınız şekil budur :melo:

Adamlar hala Avrupa'daki spor anlayışını kavrayamadılar. Mallar ya..

Biri bana son zamanlarda neler olup olmadigini kisaca özetleyebilir mi? Pek takip etmedim de. Fener böyle abuk subu konustuguna göre vardir bir seyler ...

Buda çatırdama olayına dönerse bu sefer sizi kimse kurtaramaz :D

Simdi de UEFA'yi tehdit ediyorlar. Bir gun gelecek bunlara UEFA'nin tokadi ama beklemekten yildim, gelsin artik da gorelim sunlarin nihayet susup oturduklarini asagi.

Bir kerede dolu konuşsalar. Hep boş laflarla kandırıyorlar milleti...

Savcılık soruşturma kapsamında telefon dinleme izni alabilir. Bu yasal....Yani illegal falan değil.

UEFA polis fezlekesiyle harekete geçti ama iddianameyle beraber tapeler, fotolar, videolar hepsi tercüme edilip Nyon a gönderildi. 1 seneden fazla incelediler.... Ne fezlekesi.

Uefa daha catırdamadımı lan

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu açıklamaların ardı ardına gelmesinin mutlaka bir nedeni olmalı.Hukuka aykırı olarak belirtilen argümanlar ile TFF harici başvurulan tüm kurumlarda suçlu bulunduklarını unutmamalılar.

Geri
Üst Alt