AZ Alkmaar Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Başarılar ARSLANLAR

Y.demir yedeklerde bile yok

Geriye duṣsek yedekten sokacak topcuda yok. Ṣuayip yedek baslamaliydi. Hayirlisi bakalim

Batshuayi’den bir şey olmaz 11 başlaması hatalı bir tercih. Oyununu hiç beğenmiyorum.

Barış ve Yunus kanat beki mi yine? Yunus’a neden bunu yapıyoruz peki? Hadi iç sahada baskıyla bu kadar ofansif kadro iş yapıyor, tamam. Deplasmanda gerek var mıydı. Adamlar zaten oyunu kanatlara yayarak oynuyorlar. Defans yapamayan Yunus’la mı tutacağız sadece? Barış da ileri geri koşmaktan iki tarafa da faydalı olamıyor. Mundar ediyoruz çocuğu.

Kadroyu beğenmedim. Bu demek oluyorki rahat kazanacağız. Ne zaman böyle konuşsam hep göt oluyorum.

Kadro çok iyi deniyor, ne bir tane bek var ne yedek oyuncu

Hemfikir değilim ama hocanın kararı. Umarım başarılı olur planı.

Oyun kötü giderse kurtarıcı olarak Demirbay ve Ziyech girecek. Bence bu çok daha kötü bir ihtimal.
Zaten oyuncu değiştirmiyor hocam. O yüzden endişelenmeye gerek yok.

nelsın sanchez abdül
barış tor sara jlert
mertens yunus
viktır

bunu yeğlerdim

Jelert oynamali diyordum ama niyeyse 11'i gorunce dogrusu bu dedim. Hele ki rakibin kanatlari neredeyse hic kullanmadigi gercegi bu 11 icin uygundur. Basarilar Galatasaray'im.

Kazanacagiz.

Eleştiri değil, durum tespiti yaptım. Şuayip'i atmak Jelert'i koymaktan mantıklı. Ben olsam Berkan'ı koyardım çünkü Yunus'un kaleye yakın olması lazım
Yok yok bir korku oluşuyor sende. Tottenham maçında da ofansif çıktık diye tırsma vardı

Ya hep ya hiç demiş hoca. Ya farklı kazanır yada farklı kaybederiz.

Nelson bizi yakmaz inşallah. Ayrica cift forvet yerine bats yedekte kalsa hamle şansında olurdu. Bu arada jelert ne zaman takıma monte edilecek

Geri
Üst Alt