GSC Haber AZ Alkmaar Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Umarım fener maçında da 3 lu çıkarsın ve seni koyarız Avrupa fatihi okan hocam. aldırdığı cuestanin ne kadar kötü futbolcu olduğunu nasıl zarar ettirdiği görür inşallah.

İnşallah mertens febeye karşı son 80. dakikadan önce oyuna girmez

Umarım fener maçında da 3 lu çıkarsın ve seni koyarız Avrupa fatihi okan hocam. aldırdığı cuestanin ne kadar kötü futbolcu olduğunu nasıl zarar ettirdiği görür inşallah.
Fener maçında mertensle fln çıkıp 3 lu oynar ise ilk yarıdan biter maç

Yedeklerimiz ateş ediyor, yapacak bir şey yok. Şu kadar topçuyla bir yere varmak zor

Franky ve Lemina'nin oldugu kadro olsaydi bugun icin umudum %51 olurdu. Su anda %10 falan. Mertens zaten maci kaldiramayacak yorgunluktan. Yusuf girecek falan ama Sara'nin orta 3'lunun on tarafa yakin olani olarak oynadiginda daha iyi oynadigini gorduk. Keske Rize macindaki kadromuzla oynayabilsek.

muslera yedek şanslar eşitlendi

En doğrusunu yapmış. Liverpool maçı öncesi riske atmamış.

Osimhen’e bir şey olsa bizim yapacak bir şeyimiz yok.
Sakatligi olmasa oynayacakti demek istedim. Osimhen'in sakatligi yok ve su anda oynatmasan ben turu saldim anlamina gelir ve elestiriler yukselir, derbi oncesi iyice kaosa girilir.

Muslera "ben ıslık istemiorum hoca" da demiş olabilir bu arada şaşırmam.

Mertens falan hiç umurumda değil, Osimhen sakatlanırsa derbide Kutucu ile mi çıkacaksın Okan.

Bu kulüpten defolup gideceksin sene sonu.

valla her şeyi geçtim - insanlar bu havada gene gitmiş - ben baktıkça üşüyorum .

taraftarı maça katacak oyun oynarsak her şeye açık .

Mertens Derbide ilk 11 olmaz muhtemelen bu arada.

Mertens bence de oynamamali ama koyacak adam yok yerine

Berkan veya Demirbay mi oynasin

Lemina‘yi listeye yazmamak büyük rezillik

Geri
Üst Alt