Ustad nerelerdeydin ?
Ustad nerelerdeydin ?
Ustad nerelerdeydin ?
Sen bir de bi manasız ciddileşmişsin, diplomat gibi adam olmuşsunYoğun dönem, iş güç uğrayamadım reis. Nasılsın?
Iyiyim Kral ayni devam, imparator dusmanlarini cildirtalim forumda daha sık gormek isteriz seni.Yoğun dönem, iş güç uğrayamadım reis. Nasılsın?
Iyiyim Kral ayni devam, imparator dusmanlarini cildirtalim forumda daha ********************* gormek isteriz seni.
Sen bir de bi manasız ciddileşmişsin, diplomat gibi adam olmuşsun![]()
Biraz whataboutism sezdim ama kadını müthiş biçimde sıkıştırdığı da bir gerçek. Aliyev zaten ciddi donanımlı bir adam, batılı muhabirlere yem ettirmez kendini, hakikaten iyi yerden yakalamış.
Valla pek bir fikrim yok açıkçası hiç de irdelemek aklıma gelmedi, ne desem afaki olacak ama özgür basın falan olduğunu da zannetmiyorum.üstat sen bu medya özgürlüğü hakkında ne düşünüyorsun bizzat azerbaycana giden biri olarak
Benim 2 3 azeri arkadaşım oldu bugüne kadar hep şikayetçilerdi yav
Kızcağız bana siz burda baya özgürsünüz sokakta cafede siyaset konuşup eleştirebiliyorsunuz falan demiştiValla pek bir fikrim yok açıkçası hiç de irdelemek aklıma gelmedi, ne desem afaki olacak ama özgür basın falan olduğunu da zannetmiyorum.
Kızcağız bana siz burda baya özgürsünüz sokakta cafede siyaset konuşup eleştirebiliyorsunuz falan demiştialiyev şaşırttı o yüzden
Putin rusyasının durumu belliyken azerbaycan da falan özgürlük beklemek hayalcilik zaten bence.
putin demişken
herkes 1k-ali kadar iyi Ingilizce konuşamaz tabi
Bu ozgur basin nerede varki ?Valla pek bir fikrim yok açıkçası hiç de irdelemek aklıma gelmedi, ne desem afaki olacak ama özgür basın falan olduğunu da zannetmiyorum.
Bu ozgur basin nerede varki ?
Avrupa deseniz. Adam bi gorusmeyi acikladi diye milletin ortasinda fircalandi...
Baska ulke saymayin, uzatmaya gerek yok konuyu... Assange abiniz noktayi koyuyor batinin ozgur basinina Aliyyevin dedigi gibi...
Ozgur basin hic bi ulkede yoktur. Islerine nasil gelirse oyle kullanirlar basini. Hep rivrivriv
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sence burda sorulan soru komple basının özgür olması mı? Yoksa özgür basına da yer veriliyor oluşumu?Bu ozgur basin nerede varki ?
Avrupa deseniz. Adam bi gorusmeyi acikladi diye milletin ortasinda fircalandi...
Baska ulke saymayin, uzatmaya gerek yok konuyu... Assange abiniz noktayi koyuyor batinin ozgur basinina Aliyyevin dedigi gibi...
Ozgur basin hic bi ulkede yoktur. Islerine nasil gelirse oyle kullanirlar basini. Hep rivrivriv
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi