GSCimbom
Azerbaycan-Ermenistan Savaşı (Ermenistan Teslim Oldu)
Mehmet Mehmetoglu

Azerbaycan-Ermenistan Savaşı (Ermenistan Teslim Oldu) Sayfa 8

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
428
Okunma
16,5K
Sayfa
8/22
Ne kadar gri bir sehir yav bu baku
Burada öyle çıkmış ama güzel şehirdir Bakü, gidip görmeni tavsiye ederim özellikle akşamları güzel oluyor güzel ışıklandırılmış bir şehir tele kule diye bir restoranları var bakü ayaklarının altında manzarası çok iyi ama yemekleri orta karar. Gerçekten absürt seviyede düzenli bir şehir, İstanbul'un tam zıttı denilebilir bu konuda ama benzeştiği noktalar da yok değil, mesela çok lüks ve modern bir yapıdan çıkıp bir kaç yüz metre ilerledikten sonra bir anda kendini 60'larda bulabiliyorsun.

Edit. Yazmayı unuttum gece hayatı da on numara.

alyev_9856.jpg

Burada öyle çıkmış ama güzel şehirdir Bakü, gidip görmeni tavsiye ederim özellikle akşamları güzel oluyor güzel ışıklandırılmış bir şehir tele kule diye bir restoranları var bakü ayaklarının altında manzarası çok iyi ama yemekleri orta karar. Gerçekten absürt seviyede düzenli bir şehir, İstanbul'un tam zıttı denilebilir bu konuda ama benzeştiği noktalar da yok değil, mesela çok lüks ve modern bir yapıdan çıkıp bir kaç yüz metre ilerledikten sonra bir anda kendini 60'larda bulabiliyorsun.

Edit. Yazmayı unuttum gece hayatı da on numara.

Abi sonunda kafayı kırıp Doğu Bloğu turuna çıkacağım az kaldı :) İmkan oluşturmaya çalışıyorum şu aralar.

Sözde Karabağ Cumhurbaşkanlığı Basın Sözcüsü Vahram Poghosyan şahsi Facebook profilinde: "Şuşa şehrinde kontrolü kaybettiğimizi artık kabul etmeliyiz. Başkentimiz tehlikede, düşman Hankendi'nin eteklerinde. Karabağ'ı kaybetmek üzereyiz. Tarih bunun için bizi affetmeyecek."
EmYxW5AXIAABlui.jpeg.webp

anti kuş

bu arada hangi siha bu

Ne yazık ki öyle hakikaten. Okul bahçesine sahra karargahı kuran, vurulunca da okulları bombalıyorlar diyen adam bunlar. Adam dediysek de lafın gelişi.

Öyle fütursuzca yalan söylüyorlar ki bazen gerçekten insan cevap bile veremiyor. Bir de inanılmaz bir hayal güçleri var, 15-20 gün önce Ermeni güçleri Azerbaycan ordususu ''encircle'' etti yaklaşık 5 bin askeri esir aldık falan diyorlardı, ve buna ciddi ciddi inanan önemli bir güruh vardı gerçeklikten kopmuşlar.

Batı medyasının Bu konudaki ikiyüzlülüğü de hakikaten mide bulandıracak ölçüde, herifler kaç kere savaş alanıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan sivil yerleşim yerlerine balistik füze attı, batı medyasında doğru düzgün haber bile olmadı, haberi verenlerse çarptırarak verdi.

Neyse gerildim bak, kendi kendime konu açmaya başladım.

bu arada hangi siha/iha/drone bu

Sırasıyla; harop + mam l + mk 81-82'nın rus varyantı gibi çok amaçlı bomba atılmış fab 500 falan olabilir muhtemelen su-25'ten atılmıştır.

Azerbaycan'ın sahadaki başarısını özetleyen bir saldırı olmuş, kamikaze drone + siha ve + savaş uçağını birlikte kullanmış, tabi bunlar artık modern savaşta gözde büyütülecek şeyler değil ama Ermenistan soğuk savaş döneminde çakılıp kaldığı için reaksiyon gösteremiyor olay bu yani.

Ermeni ülkesini yurt dışında yaşayan zengin Ermeniler hicbirsekilde desteklemiyor fakir bir ülke, biz doğudan bir tumenle girsek ertesi gün azerbaycanla birlesebiliriz
Yani azeriler gidebildikleri kadar gitmeliler

Geri