Ismail ARI
Büyük Kaptan
Ya ben anlamiyorum yada azeriler ermeni yerine rus istiyorlarmis
şuan ermenilerin paşinyanı alnından öpmesi lazım bu şartlar gercekseErmeniler çok ciddi azacak yalnız, bunlar hayal dünyasında yaşıyorlardı, bir gün olsun doğru bilgi vermedi hükümetleri çok ciddi bir kesimi daha bşr kaç saat öncesinde taktiksel çekildiklerini aslında savaşı kazanacaklarını düşünüyorlardı. Kudurun.
Hocam sen bu anlasmayi begendin mi halikatenErmeniler çok ciddi azacak yalnız, bunlar hayal dünyasında yaşıyorlardı, bir gün olsun doğru bilgi vermedi hükümetleri çok ciddi bir kesimi daha bşr kaç saat öncesinde taktiksel çekildiklerini aslında savaşı kazanacaklarını düşünüyorlardı. Kudurun.
Bu boşaltmak için süre verilme işi hiç hoşuma gitmez. Genelde o arada bir boklar olur, çekilme uzar, sulandırılır falan. Arada Rusya ile anlaşıp ikna etmezler umarım.
Keyif bozmak gibi olmasın ama Suriye’de benzer şeyi gördük biz.
gotumu kım elledı sahnesine maruz kaldık az önce
Ben de alayım zahmet olmazsaSağlam kudurdular
Ben bir çay koyayım
Müthiş bir metin değil lakin şartlar dahilinde kötü de değil, zaten bu gibi anlaşmalarda zaman içinde sahadaki pratiğe göre şekillenir yani öyle oyun gibi şu şu şu şöyle olacak bu böyle olacak denip noktası virgülüne bire bir tatbik edilmez.üstat anlaşmada ters bir madde var mı azerbaycan adına tam anlayamadım