Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.088
- 9.333
- 2.068
Çifte kumruların dokunulmazlığı varONURUMA ve BANA bir dokun hele
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çifte kumruların dokunulmazlığı varONURUMA ve BANA bir dokun hele
@Kolpa Kemal Kürek @Onur Üründül @Naci Liboş @Serhan Artemis @Oral Sever @Feramuz Kayalar hepimiz aynı familyadanız OğuzhanımKimlerdensin Aziz'im?
Ruh hastası topluluğumuza hoşgeldin derim o vakit@Kolpa Kemal Kürek @Onur Üründül @Naci Liboş @Serhan Artemis @Oral Sever @Feramuz Kayalar hepimiz aynı familyadanız Oğuzhanım![]()
Beni normal görmesi güldürdüRuh hastası topluluğumuza hoşgeldin derim o vakit
Emrahımmm @Kolpa Kemal Kürek karda bağsur aman mahsur kaldığı için telaştan seni unutmuşum. Bir yandan da @Feramuz Kayalar tuvalette urgan çözüyorum demisti hala çıkmadı ondan aklımdan çıkmışsın bir an, ne olur affet gardaşımmmBeni normal görmesi güldürdü
Artık geçtiEmrahımmm @Kolpa Kemal Kürek karda bağsur aman mahsur kaldığı için telaştan seni unutmuşum. Bir yandan da @Feramuz Kayalar tuvalette urgan çözüyorum demisti hala çıkmadı ondan aklımdan çıkmışsın bir an, ne olur affet gardaşımmm![]()
Şu kadro bir film çeksek senaristimiz @Rakun Ata TANRIVERDİ olsa, yeni bir kolpaçino, çakallarla dans serisi doğabilir@Kolpa Kemal Kürek @Onur Üründül @Naci Liboş @Serhan Artemis @Oral Sever @Feramuz Kayalar hepimiz aynı familyadanız Oğuzhanım![]()
Böyle kadroya koyim@Kolpa Kemal Kürek @Onur Üründül @Naci Liboş @Serhan Artemis @Oral Sever @Feramuz Kayalar hepimiz aynı familyadanız Oğuzhanım![]()
Azizim@Kolpa Kemal Kürek @Onur Üründül @Naci Liboş @Serhan Artemis @Oral Sever @Feramuz Kayalar hepimiz aynı familyadanız Oğuzhanım![]()
Hayri olamaz baksana kimler arasina almış adamı.Hayri'nin akrabası hatta ta kendisi olabilir.
DURAzizim
Feramuz, Rakun ve Kemalimin eskiden ev arkadaşı olduğunu biliyor muydun?
Sen de mahallenin beyaz atletli ağzında sigarayla futbol oynamaya gelip gençler atın bakim topu abinize diyen mahalle abisisin