- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Rakipler aptalmış peh terimin dışında biri gelince rakipler akıllanıyo terime göre değişiyo zaten hepsinin durumu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
When Madrid have led at half-time in #UCL , they have lost only one in 47 matches (v Galatasaray, 2013). #UCL final*
![]()
Terim'e laf edenler çarpılacaksınız. Nankörsünüz arkadaş nankör. Kuşlarda Terim gibi biri olsaydı inanın taşşağındaki teri şişeler taraftara satarlardı...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lan bu nedir.![]()

Ulan VolkanPuhahahahahaa anla işte hocam. O kadar çok değer verilirdi
Anladım da güldüm bayağı eyvallah.![]()

When Madrid have led at half-time in #UCL , they have lost only one in 47 matches (v Galatasaray, 2013). #UCL final*
![]()
Terim'e laf edenler çarpılacaksınız. Nankörsünüz arkadaş nankör. Kuşlarda Terim gibi biri olsaydı inanın taşşağındaki teri şişeler taraftara satarlardı...
Bu adamın aldığı hazza ulaşmak için birkaç dil darbesi de ben atmak isterim.Aman Ya Rabbi, 26 yıldır Terimciyim ama böyle 1 dil darbesinde bulanmamıştım hocama,büyük usta Volkan reyizı ayakta alkışlıyorum:005:
Aman Ya Rabbi, 26 yıldır Terimciyim ama böyle 1 dil darbesinde bulanmamıştım hocama,büyük usta Volkan reyizı ayakta alkışlıyorum:005:
Şampiyonada Yalar ailesi olarak desteğinizi bekliyoruzBu adamın aldığı hazza ulaşmak için birkaç dil darbesi de ben atmak isterim.
tapatalk
Fatih Terim şu saatten sonra gelirse başkan olmaya gelir. Beklemeyin boşuna.
Bunu kim atti ortaya, acikcasi merak ediyorum ? Yani ciddiyim. Fatih Terim son reportajinda, kulüp takimi calistirmayi daha cok sevdigini, ve özledigini söyledi. Ayni sekilde, Galatasaray konusunda, bir acik kapi birakti...
Fatih Terim Galatasaray´a Baskan olsa bile, muhtemelen 2026 yilinda yada civari oluruz.
Yakışır daFatih Terim şu saatten sonra gelirse başkan olmaya gelir. Beklemeyin boşuna.