Aziz Yıldırım: "2011'de teşvik ve şike suç değildi"

Şuan TFF'den gelen Ufuk Özerten istifasına filan bakarsak büyük bir olasılık içerde kulisler dönüyor ve bunu puan silme olarak yapılacağı söyleniyor Fenerden 10 puan silinecek deniyor ne kadar doğru bilmem.

Benim duyumum pazarlık -36 puan üzerinden yapılıyor ama Uefa küme düşmede ısrarcıymış. Ne kadar doğru bilemem ama aylar öncesinden almıştım bu duyumu ve fbnin şampiyon yapılacağı söylenmişti. Hatta burda da yazmıştım.

Benim duyumum pazarlık -36 puan üzerinden yapılıyor ama Uefa küme düşmede ısrarcıymış. Ne kadar doğru bilemem ama aylar öncesinden almıştım bu duyumu ve fbnin şampiyon yapılacağı söylenmişti. Hatta burda da yazmıştım.

Benimde anlatmak istediğim bu UEFA küme düşürmekte ısrar ediyor ama içerde Demirören ve ekibi saçma sapan - puanlar küme düşürmeme çabaları yüzünden istifalar oluyor içeriside karışık en son UEFA CAS'tan Fenerbahçe'nin karar dosyasını istedi herhalde boşuna istememiştir.

Bunlar son günlerde neden bu kadar açıklama yapmaya başladı ? Dikkatinizi çekti mi ? Onlara göre dava kapanmamış mıydı ? Nedir bu yakarışların nedeni?

3 gün önce yapılan açıklama içeriğini okumaya gerek yok bu haykırışlar neden fenerbahçe ?

SÖZDE ŞİKE DOSYASI - 2007

Bunlar son günlerde neden bu kadar açıklama yapmaya başladı ? Dikkatinizi çekti mi ? Onlara göre dava kapanmamış mıydı ? Nedir bu yakarışların nedeni?

3 gün önce yapılan açıklama içeriğini okumaya gerek yok bu haykırışlar neden fenerbahçe ?

SÖZDE ŞİKE DOSYASI - 2007

Valla şaka gibi gelicek fakat Erman Toroğlu yayın yaparken bu tür şeylerden bahsediyordu ve genelde dedikleride çıkıyordu ha saçma sapan şeylerde yapıyordu ama sonuçta yaptıkları bir reality insan çekmek için şaklabanlıkta yapıyorlardı CAS ve UEFA yaptırımları konusunda dediklerinin %90'ı çıkmıştır.

Geri
Üst Alt