Aziz Yıldırım: "32 bin üyeden bir tek sen mi başkan olabilirsin?"

Aziz Yıldırım tekrar seçilirse eğer camia tamamen karışır. Uzun yıllar kapalı gişe oynayamaz. 5. yıldıza büyük bir mesafe katetmiş oluruz.

Baskan hakli, Ali Koc gercek fenerli olsa iki senedir sabote etmezdi takimi

Bu sene sampiyondu fener, hatta gecen sene de

Hem sponsor olacaksa olsun, engel mi var?

Bu adam kafayi yemis cok net. Aziz baskan secilirse Fenerbahce biter cok net. Umarim secilir.

Koltuk sevdası yüzünden karısını bile satar bu onursuz. Taraftar illallah etmiş bundan anasına karısına küfür ediyor onu da Ali Koç'un trollüne bağlıyor halbuki troll falan değil taraftar nefret ediyor bundan. Taraftarın maça gitmemesini de Ali Koç'a bağlamış ulan Allah'ın züğürtü Fenerbahçe tarihinde ilk kez 4 sene üstüste kupa alamadan geçiriyor taraftar bu yüzden gelmiyor olmasın stada. Ya abi bu adam bi basın toplantısında taraftarını kendisiyle tehdit etti kafamı kızdırmayın 10 sene daha gitmem aday olurum kazanırım da ha dedi. Dünya üzerinde kendi taraftarını kendisi ile tehdit eden başka bi ruh hastası varmıdır acaba? Net söylüyorum bu eleman seçilirse Fenerbahçe rezalet sezonlar geçirecek inşallah seçilir.

Enteresan yorumlar olmus.

O delillerin yalan olma ihtimali yok. Zaten hic biri inkar edemedi. Ne yaptiysam fb icin yaptim dedi.

Digeri herkes yapiyordu radar biz gecerken uzerimize tutuldu dedi.

Bi tanesi "hocam fb den 100 bin euro aldim şike icin caiz mi" dedi.

Siz hale dinlemek delil sayilmaz, her defasinda izin alinmali vs filan gibi abuk subuk konusuyorsunuz.

Sizin dediginiz kanunlar ceza hukuku icin gecerli. Spor icin uefa suphe yeterli diyor. Dunyada herhangi baska bir şike karari icin bunlarin 10 da 1 i kadar bile delil yoktu.

Haaaa tabi bu yuzden hapis yatmasina gerek yoktu. Kume dusurulup herif spordan uzaklastirilirdi ve para cezalari olurdu.

Bu yavsaklar 50 kere kume dusurulurdu baska yerde. 2 kere kanun degistirildi, deliller korkudan imha edildi. O zamanlar fetö denmiyordu hic. Sonra fetö dendi!! Yersen ! Delillerin hicbirinin fotomontaj-kurgu olmadigi da 3 bagimsiz kurulus tarafindan ispat edilmisti oysaki.

Haaa tum bu gerceklere ragmen aziz basgan secilmeli tabi ! :)

Sportif cezalarin verilmedigi konusunda bir sey demedim ben yukarida , tamamen adli boyut ile ilgili konustum

Zaten eger sportif yargilamada adli kanitlar sart kosulsa idi Uefa bir cok kere men etmezdi fb yi

Tff o konuda sinifta kaldi elbette .

Geri
Üst Alt