Aziz Yıldırım 442 Kekliğin Kombinesini İptal Etti

Murat SAN

Sarı Üye
Fenerbahçe diktatörü Aziz Yıldıvım 442 kekliğin kombinesini iptal etmiş, şike süresince mafya babasını omuzlarda taşıyan, maskeyle sahaya giren keklik tayfası isyan ediyor.

Fenerbahçe Yeni Türkiye'dir!

Son düzenleme:
pasolig fb'ye yarar. tribünleri fakir tayfasından kurtarıp tamamiyle zengin tayfasının eline verirler. aziz'de ömür boyu hükümdarlık sürer.

Son düzenleme:
Hayır adamlar mahkemeye verse , bu kıtlıkta yaklaşık 500 kişinin parasının iadesi batırır la kulübü...

en ucuzu 2500 TL x 500 = 1.250.000 TL
en pahalısı 8000 TL x 500 = 4.000.000 TL

Hayır bir de yaşattığı huzursuzluk. Gördüm de Aziz kadar aptalını görmedim.

Futbolcuların maçlarda tribüne attığı formanın hesabını yapan adamın bunu hesap etmemesi.

İptal edilenler içinde koyu azizci fenerli avukatlar derneğinin kurucusu dahi varmış ,
Saha içindeki sonuçlar gelip geçici bugün iyi olur yarın olmaz hepsi sporun içinde , umarım ezeli rakiplerimiz dediğimiz klüplerdeki son dönemde yaşananlar Galatasaray lı olmanın değerini ve farkını herkese göstermiştir .

İptal edilenler içinde koyu azizci fenerli avukatlar derneğinin kurucusu dahi varmış ,
Saha içindeki sonuçlar gelip geçici bugün iyi olur yarın olmaz hepsi sporun içinde , umarım ezeli rakiplerimiz dediğimiz klüplerdeki son dönemde yaşananlar Galatasaray lı olmanın değerini ve farkını herkese göstermiştir .

Bizimkiler böyle ucuz hesaplar peşinde koşmazlar. Ha hata yaparlar falan ama Aziz gibi olmak imkansız. Aziz bir başka adam. Adam derken figür diyelim. Henüz adamlığını görmüş değiliz.
Ayrıca şunu da belirtmek lazım; Aziz arkasına bu kadar desteği almasa bütün bunları (98 den beri yaptıkları) yapabilirmiydi.
Orası ayrı tabi ki. ;)

Hayır adamlar mahkemeye verse , bu kıtlıkta yaklaşık 500 kişinin parasının iadesi batırır la kulübü...

en ucuzu 2500 TL x 500 = 1.250.000 TL
en pahalısı 8000 TL x 500 = 4.000.000 TL

Hayır bir de yaşattığı huzursuzluk. Gördüm de Aziz kadar aptalını görmedim.

Futbolcuların maçlarda tribüne attığı formanın hesabını yapan adamın bunu hesap etmemesi.

Alaattin Metin'in demesine göre kontrolünü kaybetmiş zat A4 kağıdının hesabını yapıyormuş :banghead::banghead::banghead:

BlueTapa

Bizimkiler böyle ucuz hesaplar peşinde koşmazlar. Ha hata yaparlar falan ama Aziz gibi olmak imkansız. Aziz bir başka adam. Adam derken figür diyelim. Henüz adamlığını görmüş değiliz.
Ayrıca şunu da belirtmek lazım; Aziz arkasına bu kadar desteği almasa bütün bunları (98 den beri yaptıkları) yapabilirmiydi.
Orası ayrı tabi ki. ;)
Abi demek istediğim aslında bunun yanında klübümüzün sahip olduğu kültürdü ,
burada bazıları liseye lise kökenine saydırıp saldırıyor ama bizi farklı yapan bu lise zihniyeti kültürü olmasaydı eğer diğerlerinden hiçbir farkımız olmadığı gibi dahada beter olurduk .

Beter olun. Siz Türk Futbolu'na nefret dinamitlerini eken bu adamı destekliyordunuz. Benim başımda böyle başkan olacağına 44 yemeye razıyım.

azizin köpekliğini yaptınız . işi bitince kıçınıza tekmeyi vurdu . hala azizi destekleyenler var ama artık aziz karsıtları oldukça çoğaldı bu herifi kendi taraftarı bitirebilir sadece buna dua edelim

Geri
Üst Alt