Aziz Yıldırım Abdi İpekçi'ye Geliyor

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kadınlar Basketbol Lig play-off finalinin son maçını izlemek için pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda olacak

Şike Soruşturması kapsamında yarım kalan hapis cezası onanan Yıldırım, yarın saat 20.00′de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe finalini yönetim kurulundan arkadaşları ile birlikte izleyecek.

AMK

Gözüne gözüne sokarız kupayı gelsin.

Büyük ihtimal bu bir tahrik olacak, taraftarı çileden çıkartıp salon dışına aldıracaklar maç duracak oyuncular soğuyacak filan aziz ne yapıp edip kupayı kazandırmak isteyecektir adi herif.

Amaç belli, şerefsizler.

Evet. Maçin onune gecicek AY. Amacinida basaricak. Sahada kesin kazaniriz ama bu herif trubunleri oyle bir gererki maci kestiremiyotum simdi.. biz sampiyon olsak cikista da polis bunu alip goturse ne mubarek bir gun olur :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Amaç belli :

Önce hakemler üstünde maçı kazanmaya yönelik baskı kurmak.

Eğer bunda başarısız olursa bu sefer taraftarı tahrik edip kamuoyunda "Galatasaray Çirkeflik yaptı" imajı verdirip şampiyonluğu lekelemek.

Evet. Maçin onune gecicek AY. Amacinida basaricak. Sahada kesin kazaniriz ama bu herif trubunleri oyle bir gererki maci kestiremiyotum simdi.. biz sampiyon olsak cikista da polis bunu alip goturse ne mubarek bir gun olur :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

En ufak bir fiili müdahale olmadan alayına sövseler sıkıntı olmaz herhalde. Taraftarın dışarı alınması gibi bir sonuç çıkmasın tek dileğim.

Büyük provokasyon peşindeler yine.

bizim taraftar bunla ilgilenmesin. hakemlerle ilgilenelim. evlerinde dövdüler bizi 2. maçta. bizde aynisini yapalim.

Taraftar sakin olmalı.Maç sonuna doğru işler iyi giderse Aziz'e de takılmaya başlarlar zaten, küfürsüz şekilde tabi.O da kızarır bozarır belki de kalp krizi geçirip tümden temizlenir spor hayatımızdan :D

Hakemleri etki altına almaya çalışıp taraftarın ilgisini maçtan çok kendi üzerinde toplayacak şerefsiz ama ne yaparsa yapsın o kupa bizim Allahın izniyle!!!

kızmayın adamcağıza dünya gözüyle son kez bize kupa verecek belki. bu fırsatı kaçırmak istememiş hapis öncesi :D

helal olsun bizim pısırıklar gibi resmi site açıklaması yapmıyor

Geri
Üst Alt