Aziz Yıldırım, Ali Koç'u Hedef Aldı

Aziz Yıldırım: Sayın Cumhurbaşkanı, ben her seferinde aradığımda Fenerbahçe’ye yardımcı oldu. Bir gün 50 milyon para istedim, Beşiktaş’a vermişsiniz dedim. Hemen verdiler. Her zaman her kulübün yanında oldu. Gitsinler ile otursunlar. Anlatsınlar. İlişkileri geliştirin.

Hala ne konusuyor bu?

Ne hale düşmüş koca camia, bunamış herifler kanaat lideri takılıyor, yazık acınası bir büyüklüğe dönüştü ezikler…

düşünsenize ali koç buna çok kızıp şike mevzusunu saçs ortalığaa zuhahahaksdfmslgmnldjgnmdflşkgnclş

Aziz Yıldırım: "Benim çocuklarım var, üzülüyorlar. Maç seyrediyorlar, Fenerbahçe mağlup. Televizyonda 2-0 yazıyor. Hangi maç olduğunu anlıyorsunuz. Soruyor bana, 'Fenerbahçe galip' diyorum. 'Baba 0-0 yazıyor' diyor. 'O televizyon yanlış yazıyor' diyorum. Buralara geldik."

Puhahahahha

Aziz Yıldırım: "Benim çocuklarım var, üzülüyorlar. Maç seyrediyorlar, Fenerbahçe mağlup. Televizyonda 2-0 yazıyor. Hangi maç olduğunu anlıyorsunuz. Soruyor bana, 'Fenerbahçe galip' diyorum. 'Baba 0-0 yazıyor' diyor. 'O televizyon yanlış yazıyor' diyorum. Buralara geldik."

Puhahahahha
Kac yasinda bunun cocuklari ?

halktvci niye kadikoyde hep galatasaraya karsi kaybediyoruz diye sordu. aziz seyirciye salliyor

Geri
Üst Alt