Aziz Yıldırım Basın Toplantısı Düzenledi

Resmen ersuna parali kopek miamelesi yapti bu kadarini beklemiyordum bence istifa eder kim olsa istifa eder para gitmese yollamistima getirdi nerdeyse

Ersun yanal karizmasini bu kadar dusurmeli mi zaten sampiyon yapmis en fazla 1 sezon bos oturur fakat kendi kazanir inanamadim :))

Su durumda kimse bu kadar lafi kendine yediremez

Ama doğru demiş,Ersun şampiyon yapmadı...Şartlar,düzenbazlıklar,çirkeflikler ve şikeler şampiyon yaptı fb'yi...Önce en büyük rakibi Galatasaray'ı karıştırdılar,yabancı sınırlaması getirdiler,sonra TFF ile bir olup hakemleri baskı altına aldılar ve utanmadan bu şampiyonlukla övündüler. Ersun sadece takıma antreman yaptıran bir kukla idi.

Antremanı da yaptıramıcak artık ona da el atmış:)

Aziz Yıldırım " Malzemecilere söyledim öyle herkese 3-4 takım forma yok bundan sonra " ...

Oraya düştüyse bunlar şenlik yakındır. Anlaşılan 3 vakte kadar eğlence başlıyor. Tek eğlencemiz Fenerbahçe diyoruz, boşuna mı :happy:

Bu adam hala basın karşısına çıkıp sağa sola atar yapabiliyor ya ne desem bilemiyorum :redface: Kendi çıkarları için şu ne idüğü belirsiz şikeciyi kurtaran malum kişinin de allah belasını versin...

Lakin ersun gidici o net bir şekilde belli oldu artık :asd:

Ersun mevzusu , forma mevzusu filan...

bu adam bunları cidden söylüyor mu yoksa geyik mi yapıyorsunuz anlamadım :D

ulan marka değerinden bahsediyo ya bu kadar yüzsüzlük olurmu

o marka değeri senin yaptığın şikeden dolayı düşmüş olmasın

ersun yerine ben utandım yemin ederim... adam olan bir dakka durur mu artık o kulüpte... gerçekten enteresan...

Nefes aldırmıyorlar artık adama. Nereye dönsen 'adam' dışında her şeye benzeyen insanlar bir yerlerde bu ülke de.

Her yer kayırmaca, kavga gürültü, kutuplaşma. Burası bile son 1 senedir.

Neden yahu?

Bunlarında baya maddi sorunu var anlaşılan. Yalnız Ersun Yanal'ı rezil etmiş bildiğin ve hâlâ duruyor orda ilginç harbiden

Bir kulüp başkanı futbolcunun kaç takım formaya ihtiyacı olduğuna karışır mı yahu.... Bu adamın başka işi mi yok?

Ersun 'un suyu ısındı , artık kurtuluşu yok ,

fikstürde yaptırdıkları katakulli ile aslında Ersun'un başını yiyecekler ,

Aykut ellerini ovuşturuyordur !

Geri
Üst Alt