Aziz Yıldırım Basın Toplantısı Düzenliyor!

Gereksiz aciklamalar yapma başgan. Bosver senolu falan. Sana ihtiyacımız var, tekrar aday ol ve seçil.

Büyük Başganım benim! Hürmetler :hat:

Vur başganım vur daha ölmediler...

Maçı tarafsız saha da seyircili oynatsınlar. 20.000 FB, 20.000 BJK taraftarı olsun.

Boks ringinde biter.

Devre arası hakemi uyarmış ashdhsd.

Ulan adam suçu suç ile kapatıyor. Tehdit ettim demiyor da.

3 hafta sonra cenevrede bazi islerim var , belki nyon a gecip uygun gorulurse yazismalarim , uefa genel merkezinde temaslarda bulunabilirim

Gerci sizi pek ilgilendirecek mevzular acisindan degil ama uefa da marketing ve merchandising mevzularinda gorusmeler yapmayi dusunuyorum . O donemde avrupa ligi finali oynanacak lyon da (nyon ile karismasin) , muhtemelen servet abi filan da gelecektir . Bir seyler kapabilirsem yazarim

Bu mevzularda magdur olanlar bilet parasi odeyen seyircilerdir . Bu konuda girisimde bulunanlar oluyor fakat sonuc gelmiyor

Sinemada film yarim kalsa boyle mi olur ? Kluplerin kompliman yapmasini birak o stada giden 50 bin seyircinin toplu heba olan parasini dusunebiliyor musunuz

Esas kumpas budur benim gorusume gore

Çıkacak karar açıkçası umrumda değil. İki taraf da sütten çıkmış ak kaşık değil. Yesinler birbirlerini. Pazar günkü maç gündemden düşsün bu arada. Fırsattan istifade jimnastikçilere takıp yolumuza bakalım. :D

Bu mevzularda magdur olanlar bilet parasi odeyen seyircilerdir . Bu konuda girisimde bulunanlar oluyor fakat sonuc gelmiyor

Sinemada film yarim kalsa boyle mi olur ? Kluplerin kompliman yapmasini birak o stada giden 50 bin seyircinin toplu heba olan parasini dusunebiliyor musunuz

Esas kumpas budur benim gorusume gore
üstad bu konuyu nyon da uefa genel merkezine taşı, peşine düş ve senin gibi mağdur olanların yüzünü güldür

Ben halen iddia ediyorum , bjk hukmen galip sayilacak , zaten bu olmazsa bir forumdasa atki sozum vardi sanirim

asporda türkiye gastesi yazarımı ne konusuyor. vahim bi fenerbahceli olsa gerek.
düşüncem seyircisiz aynı dakikadan itibaren oynanır. beşiktaş buna itiraz eder fenerbahce ise çıkar aslan gibi oynar dedi.

Başkanımız bu olayla camia içinde güç topladı tekrardan, kumpas, hile ve oyunlara karşı hala ayaktayım mesajı verdi.

Bana belki kizacaksiniz veya gulup "seni mi dikkate alacaklar" diyeceksiniz ama tff ile iletisime gecerek alabilecekleri hatali bir kararin uefa nezninde olusturabilecegi ulkemiz hakkindaki negatif durumu acikladim , bunun olmasi durumunda nyondaki temaslarim gerceklesirse konuyu gundeme getirecegimi de yazdim

Hakem raporlari tercumesine dek yaparim da bu dedigimi . O yuzden bu mesaj yonetim kuruluna ulastiginda seve seve fb yi hukmen maglup sayacaklardir

Sevindigim bir karar olmaz takimimiz icin fakat Uefa ictihatlari benim icin birinci siradadir

Geri
Üst Alt