Aziz Yıldırım: "Başkanlığı kazanırsak Jose Mourinho'yu getireceğim"

Mou winner adamdır ama bir okadar paraci ve sorunlu adamdır özellikle son yıllarında sorunları yüzünden sözleşme bitiremedi hiçbir yerde

Mourinho son 10 yılda bayağı düşüşte ve oynattığı futbol büyük takım oyunu değil. Hem tuzlu hem de çok pahalıya oyuncularda aldırır. Umarım getirirler. Asıl tehlikeli hocalar jesus gibi hocalar olurdu bize karşı.

Arda turanın favori başkanı

Hahdhsjsj durun yav daha menajerine gidilmeden
327ca4e8ce5619fa09826ac119e0990e.jpg

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesin gibi konuşmuş fakat 1-2 görüşmede bitecek iş değil Mourinho ile anlaşmak. %51 ihtimali %100 gibi açıklamış bence seçim vaadi olarak.

Son düzenleme:
konya maçını izlemiş mourinho avucunu şimdiden kaşıyodur ulan ne kek takım buldum diye

Daily Mail'e göre 6 kez kovulan Mourinho'nun kazandığı tazminatlar:

-Chelsea 2007'de kovduğunda 22,5 milyon dolar, 2015'te kovduğunda ise 10,5 milyon dolar tazminat ödedi.

-2013 yılında Real Madrid kovduğunda 21,5 milyon dolar tazminat ödedi.

-En büyük tazminatı ise 2018'de Manchester United'dan kaptı. Portekizli ayrıldığında 25 milyon dolar'ı cebine koydu.

-17 ay boyunca kaldığı Tottenham'dan ayrılmak için 19 milyon Dolar'ı cebine attı.

-Roma tarafından kovulduğunda ise 3,7 milyon dolar cebine kaldı.

fenerden min 10 kağıt kaldırmadan şurdan şuraya gitmez special one

Mourinhonun bu topraklara gelmesini gerektirecek en ufak 1 sebep göremiyorum ben yaw.

Paraysa, geçen sezon araplar 2 yıllık 60M falan vermişlerdi. bu sene de benzer rakamları verirler

Burada ne işi var hocanın

napacak 100 puan mı toplayacak :d

Ali koc baskan bırakma bizi :(

Geri
Üst Alt