Aziz Yıldırım: "Başkanlığı kazanırsak Jose Mourinho'yu getireceğim"

Bu aziz ne ayak la destekleyenlere bak :d

20240514_010630.webp

20240514_010625.webp

Umarim getirirler su adami :) Eglence cikar bize medya onunde kavga dovus atismalar falan... Mou bu, lafini sokar sokar cikarir. Kaldi ki, adam dunyalari ister iyice dibe batarsiniz umarim bir sampiyonuk icin :)

Aziz Yıldırım: "Jose Mourinho. Konyaspor-Fenerbahçe maçını canlı izlediğini söyledi bana. Anlattı. Orada gördüklerini ifade etti. Memnuniyet duyduk. Kendisi de çalışıyor. Ne kadar oyuncu isterse alacağız."

Aziz Yıldırım: "Jose Mourinho. Konyaspor-Fenerbahçe maçını canlı izlediğini söyledi bana. Anlattı. Orada gördüklerini ifade etti. Memnuniyet duyduk. Kendisi de çalışıyor. Ne kadar oyuncu isterse alacağız."

bu kismi tam oyle degil :)
'bir - iki, artik ne kadar olursa" yani oyle cok da degilde birkacini aliriz diyor :) Mou bunlari uzer :)

Mou ile terim birlesse bile başarı gelmez. Herif bitmiş okeye dönüyor. Kaç tane Avrupa takiminda vasat hoca var onlar enayi bir fener akıllı. Avrupa istemiyor fener istiyor en akıllı onlar. Herifler görüyor bittiğini devrinin. Adam Romaya bile çer çöp doldurmuş. Sanches almis kronik sakat memleket pasaportundan getirmiş. Saçma sapan adamları kiralamislar sifir katki almışlar. Geldiği ilk sene 132m euro harcamış başarı sıfır. Abraham essegine 41m bayilmislar. Kumbula diye stoper almışlar 26.5m a 2 senede hemen kiralik göndermişler. Özbekistandan mamutlarin yaşadığı dönemden beri topçu çıkmamış gitmişler 20m a shomurodov almışlar. Bir sol bek almışlar 13m 2 senede onu da kiralamislar beleşe. Memleketlisi diye 33 yaşındaki kaleciye 12m bonservis verdirmiş. İnşallah mou gelir de sergio yu fenere satarız 😂😂 Zaniolo yu takımdan kaçırtanlardan biri de Mou bu arada.

Dipnot: Aziz seçim propagandasi olarak Mourinho lafini ortaya atmasa seçilme sansi azdı. Bile bile kumar oynadı. Ama bu işten Mourinho karlı çıkar. 10 istiyorsa 15 ister bu saatten sonra
Akrabam eşeği mi

Aziz başganım geldikten sonra mali tabloları inceler borçlara bakar tazminatlara bakar 4 sene önce giden topçuların parasını bile kendisinin ödeyeceğini anlayınca R yapar. "Ben mourinho gelecek demedim görüştük fikir alışverişinde bulunduk onun ayarında biri gelecek dedim benim lafımı eğip bükemezsiniz" diyecek

vizyon diye getirdikleri koc azizin kopyasi cikinca tekrar orjinalini istiyolar bu kuslarin beyni arastirilmali cidden normal bisey degil mourinhoyu duyunca gaza gelmeleride ayri mesele gelsin 10 hafta sonra fb defans yapmaz diye istifaya cagirirlar

Camianın evladı denilen adamları göndermek lazım demiş

O adam senin zamanında 4 yıl yardımcı ant 1 yıl td yapmış

Bunlar konuşmadan önce düşünüyorlar mı acaba

Mou nun çalıştırdığı en ucuz takım Roma şimdiye kadar

Aziz gelsin amenna da Mou gelsin istemem açıkçası. Küçümsenecek bir adam değil sonuçta. Erol Bulut falan neyine yetmiyor bunların?!

Aziz'in yaptiklarini unutmadim daha. Koc kotulukte cigir acsa da Aziz'i yine de istemem. Ote yandan Ali ve Aziz'in kanlı bicakli olmasi devam etmeli. Bu ikilik bize daha cok ekmek yedirir. Ama Aziz'in basa gecmrmesi lazim.

Geri
Üst Alt