Aziz Yıldırım: "Beşiktaş'ın Jose Mourinho'yu alacak gücü yok"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Aziz Yıldırım, "Beşiktaş, Jose Mourinho'ya 7 milyon euro veriyormuş. 5 de ben vereyim, 12'ye anlaşsınlar! Yalan söylüyorlar! Yakışmıyor Beşiktaş'a. Yanlış yapıyorlar. Çok şey söylerim ayıp olur. Buradan Sayın Hasan Arat'a söyleyeyim. Bu tip şeylerden vazgeçsinler. 7 milyon euro'ya geliyorsa, biz çekilelim. Bıraksınlar bu işleri. Beşiktaş'ın böyle bir gücü yok. Beşiktaş'ın böyle bir gücü yok. Ayıp, beni daha fazla konuşturmasınlar. Birbirimize saygılı olacağız. Jose Mourinho, 'Reklam çekimi için İstanbul'a geldiğimde, Beşiktaş'tan 2 kişi otele geldi. Onlarla sohbet ettik' dedi. 'Öyle bir görüşmemiz olmadı' dedi." diye konuştu.

Şampiyonluk yarışına da değinen Yıldırım, "Şampiyonluğu nasıl kaybettiğimizi haftaya anlatacağım. Öyle dış güçler, yan etkenler bunları geçsinler. Galatasaray'ı nasıl yendiysen hepsini de yenmeliydin. Haftaya konuşacağız. Şampiyonluğu kazanalım ben adaylıktan çekiliyim kardeşim, Fenerbahçe mutlu olsun. İnşallah yeneriz ama karşı tarafa beraberlik bile yetiyor. İnşallah Konya iyi bir maç çıkarır ve yener. Galatasaray alışıktır Sturm Graz'dan, onun için benim fazla ümidim yok ama yukarıda Allah var. İnşallah hafta sonu şampiyon oluruz." şeklinde konuştu.

1959 önce şampiyonluklara da değinen Yıldırım, "Bizim şampiyonluklarımızın yılı belli mi? Notere gidip tasdik ettireceğiz ve TFF'ye göndereceğiz. Sonrasını TFF düşünsün. Komisyonu falan boş verin. Ben kurdum komisyonu. Ben tespit edeceğim, doğruysa belgeleri, bilgileri TFF'ye göndereceğim" dedi.

İsmail Kartal'a da tepki gösteren Yıldırım, "İsmail Kartal'a 15 sene Fenerbahçe'de çalışma fırsatını kim verdi? Fenerbahçe'de futbol takımına kim antrenör yaptı onu? Şu maç geçsin ona cevap vereceğim." diye konuştu.

Son düzenleme:
Koç Hasan Aratı avradı eylemiş.

Beşiktaş ı ve Ali yi karısı eylemiş.

Recep Timur

İsoya neden dalmış ne dedi

sturm graz maçı buna niye koymuş o kadar
ass lalesi

Bu da şer adam da arada ağzından hakkaniyetli laf çıktığı olur. Öbür hırt direkt şer için yaratılmış sanki?..

Bu da şer adam da arada ağzından hakkaniyetli laf çıktığı olur. Öbür hırt direkt şer için yaratılmış sanki?..
Aziz'in en azından mizahı da var. Arada eğlendirir. Diğeri travmatik bir komplekse sahip patolojik bir vaka.

"Çok şey söylerim ayıp olur"

Yine bir Aziz klasiği..bir gün de çıkıp konuş Başkan. Hep o klasik "konuşursam, yer yerinden oynar" lafları.... 😅

Aziz secilirse yine aralari acilir bjk ile

Bu varken fb-bjk atismalarini izlerdik ara sira

Tr de kimsede yok o güç ama o salaklık potansiyeli var

Bjk nin fenerin köpeği olmasından ötürü Ali'ye karşı aziz beyi destekliyorum

"Benim fazla ümidim yok ama yukarıda Allah var."

Yaw kardeşim madem bu cümleyi kuruyorsunuz şöyle bir dönüp geçmişinize bakın. Son haftalarda yaşamadığınız skandal kalmadı, son anda vermediğiniz şampiyonluk kalmadı, başınıza gelmeyen kalmadı. Acaba pisliği, kötülüğü yapan siz olabilir misiniz de bu belalar sizi buluyor? Madem ilahi adaletten bahsediyorsunuz, madem çok inançlısınız ve Allah ağzınızdan düşmüyor.

Bunlar bizim başımıza neden geliyor 25 yıldır diye sizin düşünmeniz gerekmez mi?

Geri
Üst Alt