Aziz Yıldırım Bugün Kupa ile Karşılanacak

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, flaş açıklamalarda bulundu.

Mahmut Uslu: "Başbakan söz verdi, Aziz Yıldırım yeniden yargılanacak. Aziz Yıldırım af için gelmedi, ceza almama şansı çok az. Başbakanın sözü gibi, paralel yapısız yargılanırsa ispat edeceğiz."

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, flaş açıklamalarda bulundu.

Mahmut Uslu: "Başbakan söz verdi, Aziz Yıldırım yeniden yargılanacak. Aziz Yıldırım af için gelmedi, ceza almama şansı çok az. Başbakanın sözü gibi, paralel yapısız yargılanırsa ispat edeceğiz."

o söz yerle bir olur

Törenlerdeki ilk okul çocukları gibi..

BehqDZUIMAA4Yuf.jpg

Yahu kim kime ne söz veriyorsa verebilir . Onanmadan önce de söyledik o dava , CAS'ın onamasından sonra sadece Aziz'in şahsi davasıdır . Fener'i ilgilendiren hiçbir şey yok.

Taraftarlara gözaltılar başlamış :happynew:

Behp3q1CAAAPZaJ.jpg

la ciddiyim, baska takimin taraftarlari da var hava limaninda..

1. BJK

digerlerini bilmiyorum

BehojEUCIAAD-_W.jpg

bunu yapan hangi beşiktaşlıysa çok afedersiniz ama onun ben anasını ................

BehojEUCIAAD-_W.jpg

Özhan Abimizi şikeci birisiyle yan yana getiren beşiktaşlılar çok afedersiniz ama

adam takımlarının içine sıçmış şike yapmış leke bulaştırmış hala koyun gibi gidiyorlar yazık

ben sahsen turkiyedede ceza gelmese rahat etmem.

O cezayı UEFA tehdidiyle verecekler zaten . Bizim yeniden yargılamayı beklemez , o sürecin kesinleşmesi bile daha aylar sürecekken UEFA belki de en fazla 10 güne meşaleyi yakacak. UEFA girişime bile cezayı keserken bunlar bizim TFF de dahil her yerden şikeci damgası yediler . Nasıl kurtulabilirler ki . Ceza verdiği şikeyi kulüp kendi kendine yapamayacağından dolayı önce kişilere ceza gelecek sonra da TFF'ye bir not düşecekler . İmkanı yok direnemezler , rahat olun.

Bakın Galatasaray bile bize destek veriyor mesajı vermek için Galatasaray forması giymiş elemanların fotoğrafları hala düşmedi mi .

Geri
Üst Alt