Aziz Yıldırım Bugün Kupa ile Karşılanacak

Demedi demeyin azizin planı ters tepti bence daha uzun konuşucakdı ama "hükümet istifa" ve "hırsız tayyip erdogan" sloganlarından sonra hemen bagdat caddesine yol aldı hahahahha

Sallayın ya böyle başlıklar açmaya bile gerek yok, hepsi tırı vırı, çatlasa 5000 adam var orda, öyle aman an bi coşku falan da yoktu, sporcuların içinden sövmüştür, zorla elini sıktılar kucakladılar, konuşma yapacaktı o da yalan oldu, sözde taraftar engellemiş konuşmayı, oraya gelen koyunlara da acıyorum gerçekten, kendilerini çok komik duruma düşürüyorlar yazık valla, aklı aşında fenerlilerin hiç biri yok orda..

hadi arkadaşlar alkışlar eşliginde cekilelim

Gozlerini yasarattiniz helal olsun size dedi gicik oldum omGGggggg:A

Erman Toroğlu,Hacıosmanoğulları gibi dik! duran adamlar en başından beri bu olayları gördü. Siyasete girmem ama dedikleri tek tek çıktı. Bunları başlatanlar bir gün içeri girecek,bunları yapanlar dışarı çıkıp paşalar gibi karşılanacak. Çok yazık çok.

Aziz yıldırım hükümete yakınlasmaya calısıyor farkındamısınız? beyaz tvyi falan cağırıyorlar

şimdi aziz cıkıp kızacak bunlara cemaat e kızın diye

Ahlak sadece bacak arası değildir.

Ahlaksızlık, hırsızı-katili-mahkumu omuzlara alıp kahraman gibi karşılamaktır.

Bir ülkenin ahlak sistemi çöktü mü, gerisi kolaydır.

aziz yıldıvım beraber yürücez yollarda ahaaha mottoyu bile calmıs

Hırsız rte diye bağırıyorlar diğer taraftan hırsız azize dik dur eğilme diyorlar :D

2sinede hırsız diyin hak verelim :D

Aziz Yıldırım: "Aramızda Beşiktaş formalılar da görüyorum. Vicdanı olan herkes gelmiş. Allah razı olsun."

:D

Cocukları nerden gördün ordan eqweqw

Ümit özat danasinin görüntüsünü buraya atacak biri var mi? Göremedim de kendisini...

Sent from my iPhone using Tapatalk

dade7epa.jpg

Çeptalk

Geri
Üst Alt