Aziz Yıldırım Bugün Kupa ile Karşılanacak

Umut buluta tipsiz dedim diye 1hafta. Bi uyeye kes lan dedim diye 4gunadamlar ardaya serefsiz diyor. Adminler kuran carpsinki ayrimcilik yapmiyorsa ben serefsizim

Beh6ymZCcAAEbDL.jpg

Maksat hazir yeniden yargilanma tasarisi konusulurken kendilerini de magdur göstermek ve bu olaydan siyrilmak. Halbuki sikenin yapildigi net ortada. Yok uydurma tapeler varmista yok bu dava siyasi imiste vs vs gibi yalanlar ile ancak kendi kus beyinli g.t killarini kandirir bunlar. Madem bunlar hep uydurma Aziz köpegi tapeleri niye yalanlamadi veya capraz sorgudan kacti.

Fb tv izliyorum eğlenceli lan.

Avrupa zaferlerinin kutlandığı bağdat caddesi dedi spiker.

Keşke son 10 yılın almanağını tutsaydım bundan 50 sene sonra bakar bakar gülerdim bunların hallerine :D

Umut buluta tipsiz dedim diye 1hafta. Bi uyeye kes lan dedim diye 4gunadamlar ardaya serefsiz diyor. Adminler kuran carpsinki ayrimcilik yapmiyorsa ben serefsizim

Kendi futbolcuna hakaret etmek ayri.

Arda futbolcumuz degil. Ona bakarsan burda Galatasaray ile alakali olmayan her insana küfür ediliyor. Ne yani onlardami ceza alsin? Kimlere serefsiz deniliyor, ana avrat giydirenler bile oluyor.

Sende Aziz Yildirima küfür etmissindir. E hadi sende ceza al ozm.

Baskasi ceza alsin diye can atiyorsun heralde.

Yargıtay'ın kararından itibaren 15 gün içinde gidip teslim olma süresi var azizin.

15 gün içinde teslim olmasza yakalama kararı çıkar.

Benim anlatikklarimi bana bugune kdr hangi konu hakkinda ceza verenler anliyordur siz rahat olun.

Fbtv'de mikrofon teyzeye uzatilinca birden "azizin g.tünün giliyim, hülooog" der mi sorusu aklimdan gecmedi degil :asd:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ümit Zileli ‏@umit_zileli 14 dk.

Aziz yıldırım'a hırsız diye saldıranlar; önce başbakanınıza, oğlu bilal'e ve iktidarın tüm bürokrasisine bakın..Ve biraz yüz varsa utanın...

Ümit Zileli ‏@umit_zileli 17 dk.

Trabzonlulara duyuru: başınızdaki "adam"ın dolduruşuna gelmeyin.. O kupa fenerbahçeye anasının ak sütü gibi helaldir..

Ümit Zileli ‏@umit_zileli 20 dk.

şikeci diyen zavallı kurgucular; ne aziz yıldırım, ne de fenerbahçe, şikenin yanından bile geçmemiştir. olan, fethullahçı kumpastır biline!!

Ümit Zileli ‏@umit_zileli 24 dk.

bu ülkede taşların yerine oturması lazım. kim alçaktır, kim ynaşmadır, ve kimler yurtsever, kimler kahraman tüm açıklığıyla bilinmelidir..

Ümit Zileli ‏@umit_zileli 28 dk.

Aziz Yıldırım, bu faşist çeteye karşı en yürekli ve dik duruşu gösterdi. Bir cumhuriyet sevdalısı olarak, sonuna dek arkasındayım...

Ümit Zileli ‏@umit_zileli 29 dk.

aziz yıldırım 'a, o yürekli ve cumhuriyetçi adama,, en kalbi duygularla hoşgeldin diyorum.. tanımadığı cemaat kararına yürekten katılıyorum

Aziz Yıldırım da işi kıvırmış. Baktı ki yıllardır ülke ağlanarak yönetiliyor, biraz da ben ağlayayım belki işe yarar demiş. :)

Geri
Üst Alt