Aziz Yıldırım Bugün Kupa ile Karşılanacak

ahhahahahahaha hırsız tayyip erdoğan diye slogan atmış ulan harbi mal bunlar rte olmasaydı 3.ligde mücadele ediyorlardı aynı şeyi aydınlarada yaptı bu salaklar :D

Fenevlilerin yeni bestesi;

Fırsat bu fırsat aman kaçırma,

At suçu paralel devlete,

Kurtulmaya çalış şikeden :)))

Ümit Zileli ‏@umit_zileli 14 dk.

Aziz yıldırım'a hırsız diye saldıranlar; önce başbakanınıza, oğlu bilal'e ve iktidarın tüm bürokrasisine bakın..Ve biraz yüz varsa utanın...

Ümit Zileli ‏@umit_zileli 17 dk.

Trabzonlulara duyuru: başınızdaki "adam"ın dolduruşuna gelmeyin.. O kupa fenerbahçeye anasının ak sütü gibi helaldir..

Ümit Zileli ‏@umit_zileli 20 dk.

şikeci diyen zavallı kurgucular; ne aziz yıldırım, ne de fenerbahçe, şikenin yanından bile geçmemiştir. olan, fethullahçı kumpastır biline!!

Ümit Zileli ‏@umit_zileli 24 dk.

bu ülkede taşların yerine oturması lazım. kim alçaktır, kim ynaşmadır, ve kimler yurtsever, kimler kahraman tüm açıklığıyla bilinmelidir..

Ümit Zileli ‏@umit_zileli 28 dk.

Aziz Yıldırım, bu faşist çeteye karşı en yürekli ve dik duruşu gösterdi. Bir cumhuriyet sevdalısı olarak, sonuna dek arkasındayım...

Ümit Zileli ‏@umit_zileli 29 dk.

aziz yıldırım 'a, o yürekli ve cumhuriyetçi adama,, en kalbi duygularla hoşgeldin diyorum.. tanımadığı cemaat kararına yürekten katılıyorum

Bi bitmediler arkadaş. Tutturmuşlar cemaat diye. Gtlerinde b.k eğri çıksa cemaati suçlayacaklar.

Aziz yıldırım'a hırsız diye saldıranlar; önce başbakanınıza, oğlu bilal'e ve iktidarın tüm bürokrasisine bakın..Ve biraz yüz varsa utanın...

Trabzonlulara duyuru: başınızdaki "adam"ın dolduruşuna gelmeyin.. O kupa fenerbahçeye anasının ak sütü gibi helaldir..

şikeci diyen zavallı kurgucular; ne aziz yıldırım, ne de fenerbahçe, şikenin yanından bile geçmemiştir. olan, fethullahçı kumpastır biline!!

bu ülkede taşların yerine oturması lazım. kim alçaktır, kim ynaşmadır, ve kimler yurtsever, kimler kahraman tüm açıklığıyla bilinmelidir..

Aziz Yıldırım, bu faşist çeteye karşı en yürekli ve dik duruşu gösterdi. Bir cumhuriyet sevdalısı olarak, sonuna dek arkasındayım...

aziz yıldırım 'a, o yürekli ve cumhuriyetçi adama,, en kalbi duygularla hoşgeldin diyorum.. tanımadığı cemaat kararına yürekten katılıyorum

Bu ulkede Din ve Ataturk uzerinden herseyi yapmak mesru ben bunu anladim.Cezayi filan gectim sikeye odul olarak Marasal unvani filan verecekler Azize adam bianda Ataturk'un bas sevdalisi oldu.Sonuc bizden bi b*k olmaz.

leş kargaları denirya işte bunlar geniş kitleyi fırsat bilip hükümeti yıpratmak amacıyla yapılan yalamalar bunlar nefret etsemde hükümetten durum bu tam tersi bu hükümet olmasaydı fb 3.ligdeydi

Aziz hapise giriyor. Fenerliler bagdat caddesinde horon tepiyor. bu neyin kutlamasi boyle. :happy::happy:

Bu ulkede Din ve Ataturk uzerinden herseyi yapmak mesru ben bunu anladim.Cezayi filan gectim sikeye odul olarak Marasal unvani filan verecekler Azize.Sonuc bizden bi b*k olmaz.

Bi bitmediler arkadaş. Tutturmuşlar cemaat diye. Gtlerinde b.k eğri çıksa cemaati suçlayacaklar.

leş kargaları denirya işte bunlar geniş kitleyi fırsat bilip hükümeti yıpratmak amacıyla yapılan yalamalar bunlar nefret etsemde hükümetten durum bu tam tersi bu hükümet olmasaydı fb 3.ligdeydi

Yarınlardan korkmaya başladım. -lar'I bıraktım YARIN dan bile...

İktidarın ve muhalefetin ortak noktası Fenerbahçe olmuş.

2 taşın birbirine sürtmesi etkisi olacak. İkiside birbirine sürtüp toz olacak...

Fenerbahçe'yi ele geçireceklermiş. Pehhh! Ulan akıl var mantık var. Adam hapis yattı çıktı hala başkan. Yarın bir gün gitse bile yerine gelecek olanı kendisi belirleyecek. Ele geçirme bu işin neresinde biri bana açıklasın lütfen.

Eğer oyleyse Bence yanlış bir kural simdi biri çıksa metin oktaya turgay serene şerefsiz dese olmaz o iş

Metin Oktay ile Arda Turan bir değil yalnız, Arda çok önemli biri değil.

Öte yandan her şey ceza ile çözülmez, kötü sözler kullanıyorsa onu bu tip sözler kullanan bir insan olarak tanımlayıp ona göre yaklaşım sergilemek lazım.

Ben hala anlayabilmiş değilim. Normalmiş gibi gözüken adamlara Fenerbahçe diyorsun, beyinleri mikrodalgada erimiş gibi hareket ediyorlar.

Bu adam dolandırıcılığın kralını yapmış, neredeyse tapacaklar herife. İlla tecavüz mü etmesi gerekir bunlara namus kıtlığını anlamaları için?

Farketmez eger o admin o yazarin gorusuyle ayni fikirdeyse. Diger yazar Ile degilse. Ayni goruste olmiyani banlar. Bunu gscye uye oldugundan ilk gunden itibaren biliyorum yeter artik insaf

Durumsal yönetimi (ki üyelerimizin lehinedir) her zaman kendi aleyhine yorumlayan zihniyet sidik yarıştırmaya mahkumdur.

Arkadaş bir kendine bak neden bu kadar çok raporlanıyorum diye, evet futbolcumuza hakaret etmemeliydim diye, Arda ve Umut'un durumları farklı olduğunu bile bile neyin hesabı ki bu?

Benim de onlarca forumda üyeliğim var, birinde ceza almadım. Neden? Bu forumda yüzlerce üye var, 1 kez ceza almadılar. Neden? Pardon onlar torpilli idi değil mi? Biz de adam kayırıyorduk...

Çok şey derim ama susuyorum.

Geri
Üst Alt