Aziz Yıldırım Canlı Yayına Çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
agliyor serefsiz duygu somurusu yapiyor 3 yildir binlerce ts taraftari evlerinde tribunlerde agliyor onlar ne olacak!

BgTdi3ICUAAj6Dr.jpg

A.Yıldırım "Fenerbahçe padişahlıkla idare edilmiyor‚ Başkanını kendi seçer‚ biz de yanında oluruz! kimse karışamaz"..

Lan silip ne yazsam diyorum altına. Neyse ... Siz tamamlayın işte...

Buna artik Fenerliler bile inanmaz bugünden sonra. Tabi hala inanlar varsa onlara Allahtan acil sifa diliyorum.

Gecenin özeti: azize zaten moka batmış durumdaydı, bu gece iyice mıştı batırdı her yere bulaştırdı..

eğer bu gece gram fayda sağladıysa azize ben adam değilim, hiç ama hiç kimse ikna olmadı, Ahmet hakan biçok yerde gülüp geçti zaten..

Bir yerden biri bir yardim eli uzatir diye cirpiniyor. Suclu, kendini temize cikarmasi imkansiz, son umutla herkese yakalalik yapiyor, "belki" diye.

Bu adam deilmiydi biz son kaleyiz Atatürkçüyüz diye kıvranan eğer bu konuda dürüst olsaydı bugün başbakanıda, cemaatide yerin dibine sokardı. ve burda herkes helal olsun derdi gerçekten dürüst cesur adammış ama bunların hiçbiri olmadı bugün sorulan sorulara cevap veremeyen aciz sürekli birilerine yalakalık yapan birini gördüm orda

aziz yıldırım: "1 milyon üyeye doğru gidiyoruz"

ahmet hakan: "şu an kaç üyeniz var?"

aziz yıldırım: "15 bin civarında"

fenerliler yorumlarında adamı aglattılar arandayız yazıyolar kımsede demıyo adam herseyi cat cat soyledi herkes duygusallıgını konusuyo yuh beyinlerinizi sizin ben :D

Baransu yazmış adam programda rezil oldu ama yarın gazeteler ağlamasını yazacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt