Aziz Yıldırım Canlı Yayına Çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Azize inanan fb liler bu konusmasindan sonra supelenmeye basliyor konusdukca rezil oluyor :)

ben tff den ceza almadım diyor sizin iki yoneticiniz tff den ceza aldı diyince paralel devlet tffde de var diyor:)

-" Yok. Türkiyede nasıl çıktı Aziz Yıldırım"

+Ama önce suçlu.

-"Sportif yargılamada da paralel devlet var. Ama öyle değil. Aslında yok. Ama var. "

+ Ama UEFA...

Harbi mal...

Bunlar milleti enayi yerine koyuyor.Gerçi fenerli koyunları kandırabiliyor da bizi nasıl kandıracak merak ediyorum.Ne cahiller var arkadaş.

stand up gibi program. tavsiye ederim. Aziz Cem Yilmaz dan daha iyi.

Programin adi "tarafsiz Bölge" herif avukati ve saksakcisi ile cikmis ortaya. Hic mi karsit görüslü bir sahis cagrilmaz programa ? Ahmet Hakan tarafsizligin hakkini vermeye calissa bile, yinede pek fazla zorlamiyor. Orda sikistirmak isteyen biri olsa, dansöz gibi oyatimisti Aziz ve soytarilarini orda.

Cahil herif, 14 yasindaki cocuk tan farkli konusmuyor..

mahmut uslu nun düştüğü durumdan burda ben utanıyorum. nasıl bır ınsan bu

EKİNLER, TARLALAR AÇIKLAMASI

İlhan Ekşioğlu'nun, "Ekinler çıkar, 3 tarlayı sürdük" ifadelerinin sorulması üzerine Yıldırım, "Onların hiç biri şike olayı içinde değerlendirilmedi" diye konuştu.

Yıldırım: "Mehmet Berk'in vermiş olduğu beyanda bu operasyonun sadece Fenerbahçe için yapıldığını ve diğerlerinin de sonradan bu olaya katılmak istediğini görüyoruz. Bütün davalar için bu davaları destekleyen bir şey yoksa çöp olduğunu ve bunlarla bu davanın yapılamayacağını söylemek istiyoruz. 19 maçtan 7 maça indiler. Böyle bir şey Avrupa'da olsaydı o savcılar ne olurdu acaba. CAS'ta bu polis fezlekeleri ile bizi son 7 maç ile ilgili değil Gençlerbirliği maçı ile suçladılar. Eğer bunu polisler yazmışsa doğrudur dediler."

tarlalar sorusuna yine cevap verememiş. mahkemedede cevap verememiş konuyu başka yerlere çekmişti. kadıköyde patates tarlasını kastettik diyemezdi sanırım :DD ne yapacan be azizim..

Ahahaha ben hapisteyim ben hayır dedim ama Cas dosyasını çektiler . Ne diyeceğiz hapiste diyor :asd:

''Lyon sike yapmadimi?''

Salak bu herif yemin ederim, belgen mi var sike yaptiklarina dair?

Ahaha aziz soruya cevap veremedi korkudan gulme krizine girdi :D

**tapatalk**

Beyler antuda neler yazıyor bi aktarıverin şuraya bi zahmet:D

Rinvanla, güntekinin programinda bunlarin birini bile sormadilar

ok.gif
okanoo28 - 12.02.2014 22:31

bos.gif

Aziz Yıldırım her zamanki gibi boş konuşuyor...

Onu ben demedim‚ bunu ben demedim.. pehh!

Ahmet Hakan beni şaşırttı valla bu kadarını beklemiyordum . Daha iyi olabilir ama yine de çoğu yerden yakalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt