Aziz Yıldırım Canlı Yayına Çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım çarpıcı açıklamalarıyla 12 Şubat Çarşamba günü Tarafsız Bölge'de Ahmet Hakan'ın konuğu olacak.

Yargıtay’ın kararından Fenerbahçe’nin geleceğine kadar birçok konudaki görüşlerini açıklayacak olan Aziz Yıldırım’a, kulüp asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre ve Genel Sekreter Mahmut Uslu eşlik ediyor.

Ahmet Hakan’ın soruları cevaplandıracak olan Aziz Yıldırım’lı Tarafsız Bölge, 12 Şubat Çarşamba akşamı saat 21.00′de CNN TÜRK’te.

Aziz Yıldırım canlı yayına çıkıyor! Amk Spor Gazetesi- Açık Mert Korkusuz

Paralel devlet, Cemaat, bizi ele gecirmeye calisiyorlar, Galatasaray, biz sike yapmadik, Cumhuriyetin yikilmaz tek kalesiyiz fasa fiso.

neden mahmut usluyuda yanında getiriyor? aziz akli dengesini kaybettiğinden olabilir mi.

Ahmet Hakan'la al gülüm ver gülüm programına hoşgeldiniz tabi bunu da iptal etmezsek :asd:

Kusura bakmasın Galatasaray maçı var. Hem dinlemek de gereksiz bu adamı. Aynı sallamasyonları yıllardır dinliyoruz, ezberledik...

Artik ezber olmus konular,isitip isitip insanlarin onune koymanin su saatten sonra kimseye faydasi yok.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

cnntürk'e çıkıyorsa %100 şike yaptım ve yurt dışı pompalı haber yapan bölücü kanaldan destekle medet umuyorum demektir.

siyaset bilen anlar ne demek istediğmi. benden bu kadar hadi eyvallah...

komedi birazdan basliyor mu ya da yine iptal mi ettiler?

cnntürk'e çıkıyorsa %100 şike yaptım ve yurt dışı pompalı haber yapan bölücü kanaldan destekle medet umuyorum demektir.

siyaset bilen anlar ne demek istediğmi. benden bu kadar hadi eyvallah...

Bu gece çıkarsa yine 3-5 twitter (sözde) destekçisi çıkar " Galatasaraylıyım ama... Beşiktaşlıyım ama..." ile başlayan twitler atar.

Sonra bunlar da çıkar " Aha gördünüz mü Tüm Türkiye bize destek veriyor" triplerine girer. Üfff. Birde basın bunları gündeme getirir.

Desene 3-5 gün TV de izlenmez...

Aziz Yıldırım nasıl yakalanmalı konusunda böle bi istek vardı canlı yayında alıp götürsünler diye.Acaba mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt