Aziz Yıldırım Cezaevine Girecek

Zavallı ntvspor, diğer haberleri ilk olarak verilerdi ama bundan haberleri yok :)

[attachment=9603:azize.jpg]

Ekli dosyalar

• azize.webp
    azize.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 206
Sevinmedim. Birinin şikeden dolayı hapis yatması mantıklı değil, 2011 Türkiye şampiyonu trabzona verilir ve fener ne zaman alması gereken cezayı alırsa o zaman sevinirim.

salliyor bu ya ne bilecek atiyor ya tutarsa diye

aylardir ultra garanti diye milleti kandiriyor

Devamlı takip ediyorsan dediklerinin hepsi cıkıyor.Adamın şu ana kadarda dediklerinin hiçbirinde yanılmadı.

Şu andada istanbul anayasa mahkemesinde olması lazım.

Burhan uA ‏@ince_soz 25 dk.

Aziz yıldırım içeri giriyor @ersingokalioglu 'nun ultragaranti leri bir bir çıkıyor :))

Oğuzhan ‏@serhat0061 6 dk.

@ersingokalioglu üstad 48 saat dedin Aziz Yargıtay'da reddedildi. Yine bildin. Bakalım küme düşme de olacak mı?

TrabzonsporPartisi ‏@Trabzonpart 3 dk.

@ersingokalioglu Ersin bey sizi keyifle izliyoruz. 48 saat geçti derken Yargıtay bombayı patlattı. Tebrikler.

kadir aktaşoğlu ‏@KAktaolu 50 dk.

@ersingokalioglu perşembe dedin abi azizeye ceza evi yolu gözüktü bombalar patlamaya başladı

osman öksüz ‏@osmannurioksuz 2 dk.

@ersingokalioglu Ultra garantiler her zamanki gibi ULTRA helallll

Yasemin NehirGöz ‏@23Mavi61 1 dk.

@ersingokalioglu ULTRA harikasın Ersin Abi dediklerin çikiyor :)

@ersingokalioglu şu twitter a bakim Ersin abi yine ne yazmış diye giriyorum sadece son 3 aydır.. Her yazdığımı doğru olur bir adamın :)

hakan yumak ‏@hakanyumak61 6 dk.

Yıkılmayan ultra garantiler burda @ersingokalioglu

Sevinmedim. Birinin şikeden dolayı hapis yatması mantıklı değil, 2011 Türkiye şampiyonu trabzona verilir ve fener ne zaman alması gereken cezayı alırsa o zaman sevinirim.

olayı sadece bir kupa olarak oyun olarak düşünürsek hata ederiz.

o yıl fener şampiyonluk gelirlerinden epey para indirdi. şampiyonluğun getirdiği reklamlarla bir ton yan gelirde elde etti.

olaya sadece bir oyun olarak bakmayın derim.

o yıl fener şampiyonluk gelirlerinden epey para indirdi. şampiyonluğun getirdiği reklamlarla bir ton yan gelirde elde etti.

Kupa trabzona verilirse zaten, Fenerbahçe o sene'nin gelirlerini de iade etmek zorunda ve eğer hakkaniyetli değerlendirme yapılırsa da en az 2 lig aşağıya düşürülmesi lazım, Aziz'i hapse atınca adalet sağlanmış olmayacak benim bahsettiğim olay bu, Aziz'e ömür boyu futbol'dan men cezası verilmesi lazım daha geniş açıdan bakarsanız ve Türkiye'nin genel hukuk yapısında ki aksaklıkları değerlendirirseniz Aziz'in şikeden hapse girmesinin mantıksız olduğunu sizde görürsünüz.

Aynı şekilde ben arkdasa acıkladım gerek yoktu bu acıklamayı yapmana :P:D

yav aralık ayından beri aziz içeri girecek diyorlar. bişey olduğu yok. daha 2 ay daha girmez bu adam içeri

Aynı şekilde ben arkdasa acıkladım gerek yoktu bu acıklamayı yapmana :p:D

Neyin açıklamasını yaptın acaba? Şike kul hakkıdır demişsin, şike rakip oyuncuların emeğini çalmaktır demişsin benim değndiğim noktayla uzaktan alakası yok yazdığın şeylerin.

Geri
Üst Alt