Seçkin Karabayoğlu
Sarı Üye
- 2 Mayıs 2012
- 952
- 4
- 838
Hala dışarıda halaaaa...
Sade vatandaş olsa çoktan içeri girmiş nerdeyse cezası bitmişti.
Sade vatandaş olsa çoktan içeri girmiş nerdeyse cezası bitmişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu özel yetkili mahkemeler bir tek aziz yıldırımami ceza vermiş bundan sonra her suç işleyen çocuğum var desin hastayım desin aglasin hapse girmesin Türk adaletine güvenmiyorum artık hapiste olsaydım isyan cikarirdim ama adaletin bir huyu vardır er yada geç yerini bulur ve burdan sunuda anlıyoruz Türk basini ve siyaseti kasarlasmis yılmaz ozdil denilen adamın yazdığı yazıya bakın aym başkanı Ali Koç ile görüşmüş bu nasıl bir şey bütün siyasiler azizin arkasında artık sözün bittiği yerdeyiz
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
medyada hatta sanatçılarda bile nedir bu aziz yıldırım sevgisi?başka bir başkan olsa ''içeri girmesin diyelim ama suç işlemişse girsin''diyebilecek adamalar iş a.yıldırım a gelince tv de ağlamaklı oluyorlar.bu nedir ya.sanki tüm ülke olağanüstü hal ilan etti,a.yıldırım hapse girmesin diye bunun nedeni bence sadece sevgi olamaz.
Yok renktas bunun nedeni sevgi ama aziz sevgisi değil para sevgisi fenerbahçe Türk futbolunun israili
Israilde bunlar gibi bütün pisligi yaparlar birçok katliam yaparlar ama dünyanın en zengin iş adamlari bunlarda olduğu için basını ve sanatı istediği gibi kullanırlar sinemada sürekli yahudilere yapılan soykirimlar anlatılır ve sureklide magduru oynarlar zaten bizim sinema sektörüde öyle genellikle şikeciler on planda hatta biz tinetcilerden bile sonra geliyoruz bu sektörde
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyaz tv deki şike çetesi aklayıcılarının azizeyi aklamak için girmedikleri şekil kalmadı türkiyenin %99 azizenin içeri girmesini istemiyomuş cumhurbaşkanı af etsinmiş inanılmaz bir ajitasyon yapıyorlar aziz yalakalağı zirve yaptı