Aziz Yıldırım: ''Derbi, Galatasaray-Beşiktaş maçından sonra oynanacak''

İş yönetimde bitiyor, bjk maçından sonraya kesinlikle kalmamalı maç.

Olası bjk galibiyetinde hem hakemlere hem de bize yükleneceklerdir kendi maçları öncesinde. bjk maçının yorgunluğu da ayrı bir konu, derbide daha fazla efor sarf edileceği belli ama fiziksel açıdan yetersiz kulübesi zayıf bir takımız. fener maçında şansımız daha da azalır.

bu ne yaaa böyle patagonya mı burası bu herif mi karar verecek her şeye !! böyle bir şey olursa ülkede futbolun f si bile kalmaz

Öyle ya da böyle, Aziz bir şekilde şampiyon yapacak bu feneri. 4. yıldızı biran önce takma peşinde.

bjk yönetimi bu görüntülerden sonra ortalığı ayağa kaldırması lazım yoksa şampiyonlukları gider çok pısırık kaldılar

bjk yönetimi bu görüntülerden sonra ortalığı ayağa kaldırması lazım yoksa şampiyonlukları gider çok pısırık kaldılar

Öyle kolay değil o işler. Kim bilir nereden ne şekilde baskı altında kalıyorlardır. Malum birde stat mevzuları var. Bitti bitecek. Hangi mevzular ile sindirildiklerini kimse bilemez. Yoksa çıkıp konuşmak kolay. Çıkar konuşur verir veriştirir. Yapamıyorsa bu işin altında ki çapanoğullarını varın siz düşünün.

6 Nisan Çarşamba 20:00

3 takımı da mutlu edecek tarih bu gibi gözüküyor fikstürde

bakalım bizim pilav yiyen tarih öncesi canlılar beleş döner ayran yemekten kafalarını kaldırıp bu konuyla ilgili bir açıklama yapacaklar mı !

Ya beyler fener nasıl kupa kaldıracak Arena da birisi anlatsın.

Biz niye kaldırdık orda?
Çünkü o play-off sistemi var idi.

Şimdi bizim maç da diyelim ki fener kazandı ve matematik olarak Şampiyon oluyor... Kutlama ve Kupa verme töreni yinede öteki hafta evlerinde yahut ligin son maçından sonra olur.

Bu şerefsizlerin bu sene şampiyon olamaması lazım. Bu aziz denen şikecinin artık bu ligde şampiyonluk yüzü göremiyor olması lazım. 4. yıldızı özellikle bu sene takamayıp bizim altımızda kalıp kudurmasını istiyorum. Lakin görünen o ki rüşvetçi tayfası yani siyaset ve dolayısı ile tasması birilerinin elinde olan köpek ana akım medya şikecilerin arkasında. Yani sekizcilerin şampiyonluğu zor görünüyor.

UEFA ivan bebek e 8.2 puan vermiş :) yani iyi koymuşsunuz eline sağlık demiş :) şu ivan bebek in keşke bez bebeğini yapsalar her yere koyardım valla :) adamı kardeşim gibi seviyorum

Geri
Üst Alt