Aziz Yıldırım: ''Derbi, Galatasaray-Beşiktaş maçından sonra oynanacak''

Huylu huyundan vazgeçer mi böyle iğrenç bir duzende yarisiyoruz ve üst üste koyup geçiyoruz yine de.

2000 sonrası dönem tamamen Galatasaray kompleksi ile ülkenin seferber edilip ona göre pozisyona lan sizde ezeli rekabet dönemidir.

Rekabet falan yok bu ülkede.

kendi adina konuş ! Galatasaray diğer takimlar gibi şerefsiz değildir ! çikarlar hakederlerse yenerler şampiyon olurlar ! Galatasaray şerefsizler yüzünden şerefsiz olmaz avatarina o yildizlara hiçmi saygin yok ?
Bu oyunu bozmazsak nerde kaldı adalet ? Adamlar resmen maci 7-8 hafta sonraya erteleyip sahamizda kupa kaldirmanin planlarini yapiyorlar.Yönetim zaten pısırık bari taraftar sunlara haddini bildirsin.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız ateistler bunu da açıklasın. Adamların işi o kadar fitne fesata, ayarlamalara rağmen bir türlü yolunda gitmiyor, bu kadarı da tesadüf olamaz :D

Böyle bir şey olursa, O YÖNETİMDEKİLER İNTİHAR ETSİN...
yoksa taraftarlar öldürecek bunları.

Bu oyunu bozmazsak nerde kaldı adalet ? Adamlar resmen maci 7-8 hafta sonraya erteleyip sahamizda kupa kaldirmanin planlarini yapiyorlar.Yönetim zaten pısırık bari taraftar sunlara haddini bildirsin.

Aga biz başkası ŞEREFSİZ diye ŞEREFSİZ olup maç mı satalım ? bizim onlardan farkımız yokmu ? sahamızda kupa mupa kaldıramazlar ... 4 puan onde bjk ... bizim maçtan onceki maçta şampiyonluğu garantilemiş olurlarsa bizim maçta kupa alabilirler ... bunun anlamıda bizim maça 6 puan onde çıkmaları 4+6 .. eder 10 puan ! bjk bizim maçtan once fenerden 10 puan fark yemiş olabilirmi sizce ? mantığınız alıyor mu ?

Bu kinci huur çocuğu 2012'yi unutamıyor ahahahhahahaha

Aga biz başkası ŞEREFSİZ diye ŞEREFSİZ olup maç mı satalım ? bizim onlardan farkımız yokmu ? sahamızda kupa mupa kaldıramazlar ... 4 puan onde bjk ... bizim maçtan onceki maçta şampiyonluğu garantilemiş olurlarsa bizim maçta kupa alabilirler ... bunun anlamıda bizim maça 6 puan onde çıkmaları 4+6 .. eder 10 puan ! bjk bizim maçtan once fenerden 10 puan fark yemiş olabilirmi sizce ? mantığınız alıyor mu ?
Olur yada olmaz demiyorum.Bunu dusunmeleri bile beni deli etmeye yeter.Hep susa susa zaten bunlari tepemize cikardik.Bu sezon iclerinde patlasin adilerin

Maçı vermeyeceğiz BJK'ye. Sadece 1 hafta dinlendiririz asları olur biter ;) Eray, Tarık, Semih falan oynasın işte.

web sitelerinden herşeye bir kılıf uyduruyorlardı hala suskunluklarını koruyorlar

Helal olsun ne diyelim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gstv nin admin Kim lan hahahaha cok guzel koymus

Sene başında o kadar para harcadılar avrupada yoklar ligte de bjknın şampiyon olma ihtimalinin çok olduğunu gördüler tutuştular.Bir tekme de bizim vurmamız lazım bunlara bjk şampiyon olsun.

biz boşuna en büyük eğlence fenevbağçe demiyoruz adamlar kendilerini rezil etmekte profesyonelleşti artık canlı yayın yaparak rezil oluyorlar :) :) bizim gross skandalı bunun yanında devenin .öt kılı gibi kaldı hahaahahah :)

Geri
Üst Alt