Aziz Yıldırım: ''Derbi, Galatasaray-Beşiktaş maçından sonra oynanacak''

Rezalet.artik ben utanıyorum bunlar adına. Alenen şike şaibe edepsizlik

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Bütün yaptiklari pislikler elbette ortaya cikiyor.

Lanetli bir camiasin Fenerbahce, lanetli bir kulüpsün. Al iste bak kendi kendilerine yine ortaya döktüler pisliklerini.

Ilahi adalet er ya da gec yerini buluyor.

Bu aziz harbi beceriksiz bir herif. Ya da bunun duyulmasini bilerek istedi. benim dedigim oluyor diye böbürleniyordur bu. Egosu zaten belli. Medya zaten yavşak dolu. Bana birşey diyemezler diyordur. Bildigin Skandal bu. Böyle birşeye bizim yönetim izin verirse hain oldugunu düşünecegim. Gerçi ben Dursun'un aziz için çaliştigini düşünüyorum. Biraz araştirilsa baglari vardir. 2'SİDE inşaatci zaten. Dursun'un plani bizim sahada kupa kaldirilmasi degildir umarim.:(

Saniye saniyesine plan yapsan ayarlasan bu kadar net bir kanıt bulamazsın. İlahi adalet işte pisliklerinizin kanıtını kendi kanaliniz yayınlıyor. Zaten herkesin bildiği bişeydi bu ama ilahi adalet tecelli etmese asla kanitlanamazdi. Braga maçında yaşananlar da adaletten ibaret size acıyan şerefsiz oğludur.

Selamün Aleyküm Galatasaray Ailesi

Neler olmuş neler

Ulan boşuna alışmış kudurmuştan beter demiyorlar. Aziz yine şike damgası getirdi iyice

Beter olun lan i..neler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kameraman işten kovulmuştur büyük iht

Twitter'da dehşet capslar dönüyor şu an.fbtv efsane olmuş durumda ☺

Bu aziz harbi beceriksiz bir herif. Ya da bunun duyulmasini bilerek istedi. benim dedigim oluyor diye böbürleniyordur bu. Egosu zaten belli. Medya zaten yavşak dolu. Bana birşey diyemezler diyordur. Bildigin Skandal bu. Böyle birşeye bizim yönetim izin verirse hain oldugunu düşünecegim. Gerçi ben Dursun'un aziz için çaliştigini düşünüyorum. Biraz araştirilsa baglari vardir. 2'SİDE inşaatci zaten. Dursun'un plani bizim sahada kupa kaldirilmasi degildir umarim.:(

Vallah kanka ben bizim ülke hakkinda birsey ögrendiysem o da hic bir seye sasirmamak lazim. Her "komplo teorisi" nin yeterince gercek olma ihtimali var bu ülkede.

Bu yüzden de ben bu Aziz denen pislikten herseyi beklerim. Bilerek yaptirmamistir bunu, ben sahsen Aziz'in o kadar akilli oldugunu düsünmüyorum. Adamin zaten strateji yapacak kapasitesi yok. Kafasina göre hareket eden bir insan.

Vallah kanka ben bizim ülke hakkinda birsey ögrendiysem o da hic bir seye sasirmamak lazim. Her "komplo teorisi" nin yeterince gercek olma ihtimali var bu ülkede.

Bu yüzden de ben bu Aziz denen pislikten herseyi beklerim. Bilerek yaptirmamistir bunu, ben sahsen Aziz'in o kadar akilli oldugunu düsünmüyorum. Adamin zaten strateji yapacak kapasitesi yok. Kafasina göre hareket eden bir insan.

a spor ve ntv spor nasil algi operasyonlari yapiyorlar. avrupada da terör olaylari yüzünden maç oynanmamiş. Sizde biraz yürek varsa aziz'in videosunu gösterirsiniz. YaLayyin durun iti.

Haberturk siteye koymuş haberi.ntvspor koymadı mi daha ?

Ne güzel yakalanmış aziz :d :d
Aklıma ;tapelerde fenerasyon başkanına ve adnan polata verdiği emirler geldi.

Hiç bir şey değişmemiş futbolu hala bu herif yonetiyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahahahahaha gerizekalilar saatlerce düşündü ve hiçbirşey bulamayip konuştukları konu farklıydı diyip kapattı konuyu. Yemin ediyorum uğraşsan bu kadar komik duruma dusemezsin yaptıkları açıklamaya bak :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt