Aziz Yıldırım Felipe Melo'yu Dava Edecek

Ozan Kesgin

Cezalı
De Marke @demarkesports · 26 dk.

Fenerbahçe yönetimi, bu tweet'i retweet eden Felipe Melo hakkında suç duyurusunda bulunacak. (Hürriyet)

Bw7uuw-CIAAVVkn.jpg:large

Ne varmis bunda :confused: Melo kotu birsey mi yapti?

Ya kadıköye bomba atacak işid militanı aranıyor. dolgun ücret

Aziz'in soyadı geçmiyor bir şey olmaz.Yine de kıvırma yolları:

1-Türkçe bilmiyorum.
2-Bana aziz biri olduğumu söylediler zannettim.

:)

Dava etsin bakalım sonuç ne olacak :D

:melo:

Gülemiyorum bile. Bunun neyini dava edecek. Bey amcanin ruh ve sinir hastaliklarina müracaat etmesi lazim. Taş yesin demiş. B.k yesin dememiş.:rolleyes:

"taş" yazmış bırakmış bir şey çıkmaz...

Hahaha etsin etsin reziller :D

Kendi yazmadığı için sorun olmaz:)

Kafasının içinde bulgur var bu adamın. Taraftarı ayrı kendisi ayrı gerizekalı.

Buna ne mahkeme ne de TFF ceza veremez. Boşuna dava açıp yorulmasınlar. :)

Uğraşacak başka işi mi kalmamış bunların? Sonucunda hiç bir şey çıkmayacak şeylerle gündemi boş yere meşgul ediyorlar. Amaçları TFF kanalı ile oynanan oyunların üstünü örtmek.

Bu ülkede koltukda oturan kim varsa, o kisi herkeze dava aciliyor arkadasim, size hic bisey mi deyin miyecek, Recep Tayyip Erdogan, Aziz Yildirim hepsi ayni pislik.

Tamamen gündem değiştirme çabaları

1. Acık net bi şekilde hakaret içeren kelime olmadan suç olmuyor iyi biliyorum
2. Türkçe bilmiyorum sadece resimleri retweetledim der hiç bi m.k olmaz

Adam haklı beyler meydan boş nasılsa ,ama esas kabahat GS -T.Slu taraftarlarda nedenmi .
.
3,4 Yıldır bitmiyen ŞİKE davasını en azından burada DUNYADA ses getirecek şekilde o zatı DAVA etmedigimizdendir.
ON bin kişi ,şahsi olarak FB ın ŞİKE suçu işledigi için cezasız kalmasının sebebi SPORA Sİyaset sokması neticesinde
,sporu yönetenlerin Siyasi güçün Fb li olmasından FAYDALANARAK surekli yasal olmıyan tutumlarıyla GS -T.Sporu her taraftan haksız şekilde engellendigi ( örnek SPK kurumunun son 3-4 yılı araştırlmalı Fb hiseleri kim alıp sattıgı ortaya çıkmalıdır,TFF ın yönetenlerinde yurtdışı hesabları Bilgi edinme kanunu içersinde araştırlmalı buna ,medyanın spor müdürleride ve SPK de dahil edilmeli)..

Bu örnekleri dilekçelere yazarak bunları 10 bin kişi olarak dava etsek ,inanınki DUNYADA YUZYILIN DAVASI olur..
Ama bu şabalaklar eften püften DAVA açarak veya açıyoruz demekle GÖZDAGI veriyorlar ŞİKE işinde fazla SES çıkarmayın diye..

Buda o hesabtan ötürü GÖZDAGI vermek için. ( BABA filmini hatırlayın aynı durum olmuştu)

Geri
Üst Alt