Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığına Aday Olacak

" ali koç da en az kendisi kadar saha dışına müdahaleci. üstelik parası nedeniyle birkaç tık daha önde bu konuda. aziz yıldırım döneminde kendini karun zannedip yıllarca galatasaray’ın maddi sorunları ile alay edenler, aziz yıldırım gittiğinde gerçekleri gördü. ali koç parasını vererek tüm bu sorunları bitirmeye çalışıyor. başkan kaldığı sürede de bitirecek. o yüzden aziz yıldırım’ın tekrar gelip bir güzel batırması lazım. zaten kaç yıl futboldan ve kulüpten uzak. yaşı da ileri. çok bir faydası olmaz fenerbahçe’ye. hırs yapıp borca sokar. ali koç da tüm desteğini hem formalardan hem rakip takımların reklam panolarından hem de hakemlerden çeker. düzenleri aksamış olur."

Yüzde 💯 katılıyorum

Bir halt olmaz bu Aziz'den ki muhtemelen de seçimde fark yer Yalı Çocuğundan.

cl de hedefim yok diyor. hayal diyor
Fenerliker sevmez gerçekçi söylemleri. Kaç yıl başkanlık yapmış adam çözememiş mi koyunlarını.

Bunlara hayal satacaksın. Dünyanın en büyük kulübü biziz, 50 şampiyonluğumuz var ama saymıyorlar, dış güçler olmasa 5 kere CL kazanırdık gibi söylemlerde bulunsun açık ara farkla kazanır.

17 kisi ali koc'a oy vermis ankette.
ali koc mutlaka kaybetmeli . Paranin zoruyla is yapiyor yaptiriyor. Bu sene korkunc puan topladilar hakem lobisi hic olmadigi kadar koltuk cikti bunlara.
para gücü az bir güç degildir.
Eninde sonunda basaracaktir da.
Inanilmaz seri yakalamasak coktan ligi bitirmislerdi.
Eger ali kaybederse tüm destegini de çeker 71 yasindaki aziz kulübü iyice batirir.

Açıklamalara baktım biraz.

Aziz'de bunama belirtileri var, eski halinden eser yok, masal anlatıyor camiasına, eski hitabeti kalmamış, mecali de yok gibi.

Neyse biz eğlencemize bakalım.

17 kisi ali koc'a oy vermis ankette.
ali koc mutlaka kaybetmeli . Paranin zoruyla is yapiyor yaptiriyor. Bu sene korkunc puan topladilar hakem lobisi hic olmadigi kadar koltuk cikti bunlara.
para gücü az bir güç degildir.
Eninde sonunda basaracaktir da.
Inanilmaz seri yakalamasak coktan ligi bitirmislerdi.
Eger ali kaybederse tüm destegini de çeker 71 yasindaki aziz kulübü iyice batirir.
ali koç'u istemememin TEK nedeni herifin faşist yapısı olması - ruh hastası herif. Söylemleri şiddet fabrikası.

aziz yıldırım TR de işleri az çok bilen adam - başarır başaramaz ama sahayı aliye göre daha iyi yönetir. arkaplanda daha fena bir herif aslında baktığında - hakem lobisi diyorsun aziz şikesi kanıtlanmış herif - birde öyle düşün.

ali koç bizim açımızdan kalması daha iyi ama ben o adamın kafayı sıyırtan açıklamalarına katlanamıyorum.

Aziz Yıldırım'ı görünce sevinçten bayılan Rambo Okan: Ali Koç anamızı ağlattı

Aziz‘in bizim icin daha tehlikeli oldugunu düsünüyorum.

Yali cocugu alsin secimi bence.

Bu seçimde Aziz yıldırımın aday olması iyi oldu bu seçimi Ali Koç rahat alır aldıktan sonra da taraftar daha da cildirir kaos ortamı iyi olur

iki şikecinin kapışmasında elim oy kullanmaya gitmese de aziz kazansın isterim. koca kulübe fetöcü diyen, beka sorunu diyen, neredeyse tüm anadolu kulüplerini satın almış, bjk'yi bile yardakçısı yapmış, türk futbolunu terörize etmiş yalı çocuğuna artık tahammülüm kalmadı.

Geri
Üst Alt