Haber Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin Yeni Başkanı Seçildi

Muriqi ve Guirassy alacağı kolpalardsn 2 kat daha iyi futbolcu.

Sahada mücadele eden adam bunlar ve gol de atıyorlar aynı şekilde.

Saha dışında zaten herhangi bir başkanı güçlü bize karşı.

Aziz siyaset bağlantısı ile 2 kat güçlü.

Gider bir futbolcuyu başlar şu Osimhen’i sakatlayın vs diye. Onlara da girer yani şampiyonluk için.

Medyacı da değil ama reytingi olduğundan ASpor’undan TRT’sine hepsi yanında hizalanacak yine.

Baskın olmayan bir GS yönetimi var ortada.

Çok iyi kadro kurmamız lazım. Duygusallığı bir kenara bırakıp
.
İcardi kalsın, Sallai mücadele ediyor kalsın ile olmaz 10+4 de.

Yine de motivasyonumuz belli 2001’i çalan adama rekor şampiyonluğu göstererek göndermek tarihin tozlu sayfalarına.
baştan aşşagı yanlıs post olmus

greenwood o 2 topcudan tek başına üstün zaten safi zaten alamayacaktı

siyasi olarakta safi azizin 3 5 katı daha güclü

tff zaten safinin emrinde olacaktı kazansa

twitter trollerını muhabırlerını saymıyorum daha safinin ortalıgı nasıl karıştıracaklardı kim bilir azize bile neler yaptılar bu dönemde

8 sene önce koç kazandı diye göbek atıp azizden kurtulduk diye sevinen şikeciler şimdide aziz geldi diye seviniyor. Her zaman seviniyorlar.hwhwhahh
Önemli olan sevinmek,mutlu olmak değil mi

GS şampiyon oluyor ertesi gün kaosa giriyor

FB'ninki de GS'ninki de normal değil bence

Aha kornalar basladi caddede tek tuk. Aglamalariyla biter ve sukunet devam eder insallah

Vaatleri ve bakış açısı sığ kalacağı görüşündeyim. Bence kadro ve teknik heyet tercihleri beklenen heyecan ve aksiyonu vermeyecek. Artısı tecrübe olur, gidip devre arası 2 forvetini birden satmaz, satarsa da yerine alır.

Hızlandırılmış tarafından şampiyonluğun mimari geldi.Birak sevinsinler.Empebe gelecek.
Yok ya 2 3 tane zafer sarhoslugu ile kfayi resetleyenler iste. Bunlar bir sey degil.

Sonu bizim icin iyi bitsin yeterli. 12 senedir huzurluyum burda cok sukur

O dönemin saha içindeki en büyük aktörlerinden biri şu anda teknik direktörümüz

Yani o dönemi ve yaşananları kendisinden daha iyi bilen başka biri olduğunu sanmıyorum,yıllarca bunun üzerinden de suçlamalar aldı zira

Ciddiyet konusunda ben rahatım o yüzden
Evet Jardelin neden bir anda kesildiğinin cevabını net bir şekilde hiç alamadık mesela.

Neyseki sonraki sezonda Lucescu devre arası gönderilecekken gönderilmememişti de 17de 17 yapıp içerde şamp olmuştuk.

Luce kalsa muhtemelen 2008e kadarki 2006 mucizesi dışındaki karanlık dönemi de yaşamazdık, Fenerin hayvani kadrolarına rağmen.

Galatasaray tarihine adini altin harflerle kazimiz Aziz baskani tebrik ediyoruz. 17bin mal oy atmis birde. Saka gibi. Bu dingiller 15 sene daha sampiyonluk goremez bu akilla.

Evet Jardelin neden bir anda kesildiğinin cevabını net bir şekilde hiç alamadık mesela.

Neyseki sonraki sezonda Lucescu devre arası gönderilecekken gönderilmememişti de 17de 17 yapıp içerde şamp olmuştuk.

Luce kalsa muhtemelen 2008e kadarki 2006 mucizesi dışındaki karanlık dönemi de yaşamazdık, Fenerin hayvani kadrolarına rağmen.
Kendisi ve Sergen bizde dursa 2003 şampiyonluğunu da alırdık ona eminim

Sonrasını bilemem,bu kadar kötü olmazdık dediğin gibi herhalde

baştan aşşagı yanlıs post olmus

greenwood o 2 topcudan tek başına üstün zaten safi zaten alamayacaktı

siyasi olarakta safi azizin 3 5 katı daha güclü

tff zaten safinin emrinde olacaktı kazansa

Siyasetin emrinde olması önemli değil.

Aziz Yıldırım gittiği günün sabahı devletin 1 numarasının dediği şey.

Fenerbahçe’nin ahde vefa demesi lazım. Üstelik bunu dediği de bu ülke de iktidardan muhalefete herkesin bir şekilde ticaret için ihtiyacı olan ailenin çocuğuna karşıydı.

Onun üzerinden ne akmış neler değişmiştir bilemem ama Aziz Yıldırım’ın evinde bütün fotoğraflar 20 cm tek foto orada hepsinden büyük şekilde asılıydı.

Seçimi bir de böyle okuyun.

MHP ve iktidar da birilerini bağlamak ile aynı şey değil. Ayrıca Aziz de NATO müteahhidi adam. Mehmet Ağar vs ile de dostluğu var. Yapı diye ağladıkları yapının adamı o zaten varsa bir yapı.

Son 40 yılda 8 şampiyonlukları var 6’sı 20 yılda Aziz ile. Kalan 2’si kalan 20 yılda 2 farklı başkan ile .

O yüzden ben de bu yorumuna katılmıyorum.
Bu demek değil ki geldi şampiyon olacak.

İktidarında kalan 14 senedeki tarifeyi uygulayabiliriz. Ama ona göre organize olmak, sahada cevap verecek kadroyu temin etmek şart.

İyi olan tek tarafı Hakan Safi ya da Sadettin gibi karikatür bir tip değil. O yüzden daha tetikte olacağız.

Koç dönemi son 3 sene biz tetikte ve güçlü olmasak 3 şampiyonluğu FB almıştı mesela.

4 senenin ardından 5. Şampiyonluğu, 2000 de bizden bunu çalan adama karşı almak borcudur camianın.

Dursun başkan da daha akıllı ve stratejik davranmalı.

Jardelin kesilmesinin tek sebebi ,kimse top atmiyordu .Isyan etti oda.Bana kimse pas atmıyor diye.Sonra olay çıkmıştı diye hatırlıyorum.

Aziz yukarıdakilerle kanka değil mi ya. Safi’den daha etkili olur işin siyaset tarafında bence.
Safi olmasını isterdim bakalım ne olacak.

Aziz Yildirim, devletin resmi makamlarinin dinleme ve izlemelerine gore Turkiye'nin gordugu en kapsamli sike operasyonunu yonetti ve sampiyon oldu. Mahkemede yargilandi, sucu sabit goruldu. Ama dinlemeler usulsuz bahanesiyle serbest birakildi. Ama kongre'de sike icin "Yaptiysam Fenerbahce icin yaptim" dedi ve alkis aldi.

Ve bu adam bugun tekrar Fenerbahce baskani secildi.

Ulkenin Federasyon baskani Trabzon baskani iken hakemleri odaya kilitleyen bir adam.

Neye benziyor bu aforizmalar bu absurtlukler biliyormusunuz? 2001'de Ikiz Kuleler saldirisini organize eden Bin Ladin'in Amerika Savunma Bakani olmasina benziyor.

Bugun Turkiye neden oyle, Amerika neden boyle derseniz yukarida verdigim ornek uzerinden degerlendirin.

Be
Jardelin kesilmesinin tek sebebi ,kimse top atmiyordu .Isyan etti oda.Bana kimse pas atmıyor diye.Sonra olay çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Benim bildiğim ocağa kadar 18 tane atıyor, devrenin son maçında kaçıyor Christmas falan ve sonra maç kaybediyoruz, takımda huzursuzluk çıkıyor, Emreyle Jardel dövdü sözleri çıkmıştı hatta, sonrasında da ikinci devre çoğu maçta ilk 11 çıkmıyor vs

Geri
Üst Alt