Aziz Yıldırım: "Galatasaray bizi yenmedi, biz yenildik"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Fenerbahçeliler rahat olsun. İsmail Kartal takımı yavaş yavaş oturtacak ve yine biz şampiyon olacağız" dedi.

aziz-yildirim-konusuyor--4897973.Jpeg

"ALVES'E 30 BİN EURO, BEKİR'E 20 BİN EURO CEZA VERDİK"
"Bruno Alves ile konuştuk, 50 bin Euro ceza vermedik. Alves'e 30 bin, Bekir'e de 20 bin Euro ceza verdik."

"BİZİ GALATASARAY YENMEDİ, BİZ YENİLDİK"
"Bizi Galatasaray yenmedi, biz yenildik. Oyuncumuz kendini attırınca Galatasaray açıldı ve devamı geldi. Maçın başındaki kırmızı kart haklı. İki maçta hakemin de yanlışları vardır. Hak edilmeyen pozisyonlar yaratılıyor. Galatasaray'ın ilk 7 dakikada 3 tane sarı kart vardı, hakem devam dedi. Biz sesimizi çıkarmıyoruz. Gereğinin yapılmasını bekliyoruz. Bütün hakemlerin herkese eşit olmasını bekliyoruz. Bekir'in kartı da doğru, Bruno Alves'in kartı da doğru. Konya maçında Kuyt'a yapılan bir hareket var, o da kırmızı karttı, verilmedi. Emenike'nin Galatasaray maçındaki pozisyonu da penaltıydı, verilmedi.

"FENERBAHÇELİLER RAHAT OLSUN. YİNE BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

"Takım beklenenin altında kaldı. Ben memnun değilim. Ama geçen sene de memnun değildim. İkinci yarı başladığında peş peşe alınan mağlubiyetler vardı. Basında şöyle bir algı var, bir hafta kazandıysak iyiyiz, kaybettiysek kötüyüz. Ben çıkardım tüm maçları. Biz kazanınca diğerleri de kaybediyordu. Derbi maçları var içerde Trabzonspor ve Beşiktaş'la berabere kaldık, Galatasaray'ı yendik. Şimdi hepsini dışarda oynuyoruz. Bunların içerisi de var. Türkiye'de kimse bunlara bakmıyor. Türkiye'de herkes sonuca bakıyor, gol atıp kazanmak önemli değil. Fenerbahçeliler rahat olsun. İsmail Kartal takımı yavaş yavaş oturtacak ve yine biz şampiyon olacağız."

"İSMAİL HOCA BENİM ÇOCUĞUM. SONUNA KADAR BURADA KALACAK"
"Aziz Yıldırım burada kaldığı sürece arada antrenör göndermedim. Hep, sene sonunu bekledim. İsmail hoca benim çocuğum. Sonuna kadar burada kalacak. Gereksiz şeyleri konuşuyor. Onunla telefonda konuştum. Daha düzgün konuşacak. Haddini bilmek açıklaması talihsiz oldu."

"ALP YALMAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
"Alp Yalman'a teşekkür ediyoruz. Her zaman Galatasaray camiasından dostlarımız olmuştur. Seçim sona ersin, ondan sonra konuşuruz. Kulüpleri birbirleriyle kavga ettirmeyi bırakın. Zaten ülkede sıkıntılar var. Bunlara destek olmamız lazım. Hepimizin aklı selim düşünmemiz lazım. Ben 15 sene önce fikirlerimi söyledim. Aziz Yıldırım yanlış söylüyor denildi. Bu sene dediklerim ortaya çıktı."

"TAKIMLAR NEYSE, SİYASET NEYSE, SPOR NEYSE MİLLİ TAKIM DA AYNI ŞEKİLDE"

"Takımlar neyse, siyaset neyse, spor neyse Milli Takım da aynı şekilde. Ayırmak yanlış olur. Takımlarda 3 tane, 5 tane yabancı vardı ama milli takım başarılıydı. Arkadan gelen jenerasyonu iyi eğitmek lazım. Taktiksel ve mental açıdan iyi yapmamız lazım."

"BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NE STADIMIZI VEREMEYECEĞİMİZİ SÖYLEDİK"
"Beşiktaş Kulübü'nün ikinci başkanı, 'Fenerbahçe samimi davranmadı' diyor. Fikret Bey ben hapisten çıkınca geldi konuştuk, 'Galatasaray da veriyor' dedi. Biz de 'Galatasaray'la anlaşın, biz de aynı anlaşmaya imza atalım' dedim. Şimdi ikide bir çıkıp, 'kimse stadını vermiyor' diyorlar. Bu sene yine geldiler, kabul edemeyeceğimizi söyledik. Şimdi bizi suçluyorlar. Sen en baştan 'Ben Olimpiyat Stadı'nda oynayacağım' dedin. Oradaki şartları bilmeliydin."

DHA

Yav hehe. Hem betondan hemde futboldan şimdi de felsefeden mi anlar oldun ?

Sneijder sevdi biraz başgan haklı

Aziz Yıldırım:''Galatasaray bu kadar kötü olmasaydı şampiyon olamazdık''

Tamam la tamam Başkanlığın süresince tarihimizin en büyük başarılarını yaşadık Allah Seni Başımızdan Eksik Etmesin :D

''Türkiye'de herkes sonuca bakıyor, gol atıp kazanmak önemli değil.''

:confused:

"Alp Yalman'a teşekkür ediyoruz. Her zaman Galatasaray camiasından dostlarımız olmuştur. Seçim sona ersin, ondan sonra konuşuruz. Kulüpleri birbirleriyle kavga ettirmeyi bırakın. Zaten ülkede sıkıntılar var. Bunlara destek olmamız lazım. Hepimizin aklı selim düşünmemiz lazım. Ben 15 sene önce fikirlerimi söyledim. Aziz Yıldırım yanlış söylüyor denildi. Bu sene dediklerim ortaya çıktı."

Alp Yalman'cilar iyi okusun..

Son düzenleme:

Alp Yalman'cilar iyi okusun..

Aynen öyle renkdaş :) Alp Yalman yönetimi Galatasaray'ı ehlileştirme, pasifize etme, boyun eğdirme yönetimidir. Seçilirse tarihin en kara günleri bizleri bekler... Alp Yalman destekçileri iyi düşünsünler... Çünkü Alp Yalman'ı destekleyenler arasında A.Polat ve Aziz de var... Galatasaraylıyım diyen adam bu yönetim seçilmeli demez diyemez...

Gec bile kaldi. Ben aslinda pazar günü derbiden sonra hemen böyle aciklamalar beklemistim.

Aynen öyle renkdaş :) Alp Yalman yönetimi Galatasaray'ı ehlileştirme, pasifize etme, boyun eğdirme yönetimidir. Seçilirse tarihin en kara günleri bizleri bekler... Alp Yalman destekçileri iyi düşünsünler... Çünkü Alp Yalman'ı destekleyenler arasında A.Polat ve Aziz de var... Galatasaraylıyım diyen adam bu yönetim seçilmeli demez diyemez...

Zaten akli selim Galatasaray taraftari hemen olayi cozmus olmali. Adnan Polat, Aziz Yildirim, hepsi Alp Yalman i ovuyor, bu iste problem var demektir. Yinede inat edip Alp Yalman secilmeli diyenler neye gore bu karari veriyorlar bi anlati verseler bari. Cunku ben anlamiyorum..

Zaten akli selim Galatasaray taraftari hemen olayi cozmus olmali. Adnan Polat, Aziz Yildirim, hepsi Alp Yalman i ovuyor, bu iste problem var demektir. Yinede inat edip Alp Yalman secilmeli diyenler neye gore bu karari veriyorlar bi anlati verseler bari. Cunku ben anlamiyorum..
Valla renkdaş bana göre Alp Yalman seçilmeli diyen adam ya aptaldır ya da gizli kuştur ortası yok benim için :red:

Valla renkdaş bana göre Alp Yalman seçilmeli diyen adam ya aptaldır ya da gizli kuştur ortası yok benim için :red:

:D Bilemiyorum, olayin pek farkinda degiller deyim bari kibarca ..

Zaten buyuk bir surpriz olmaz ise Yarsuvat secilecektir.

Senelerdir bu zat bu tarz konuşuyor. Fazla üstünde durmamak lazım. Yenilgiden sonra kendini övme, karşı tarafı küçük düşürme ve taraftarın gazını alma yönündeki psikolojik soğuk savaş hareketleri bunlar.

Özellikle genç arkadaşlarımız bu tür demeçlere bu şekilde baksın. Hemen sinirlenip atar yapmasınlar. Senelerdir bunu yapıyorlar ve adamların tarzı bu. Türkiye' nin en büyük takımı ve Avrupa' nın en prestijli takımlarından birisine yenildiler ve kendilerini aşağılanmış hissediyorlar.

Ben gülüp geçiyorum bu tür konuşmalara.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Yıllarca medyadan (gazete+spor programları) duydugumuz laflar. Biz mac kazandıgımızda hep rakip kötü, fb mac kazandıgında ise fb süper olurdu.

Medya cocuklugumdan beri fb yandaslıgı yapıyor ve sözler hep klasik. demekki aziz ezberletmis bu sözleri.

Yeni algı yönetimi...Eğer Galatasaray bir galibiyet alırsa şu denilecek artık onların ağzından devamlı :

"Galatasaray bizi yenmedi,biz kendimiz yenildik"

Ama aynı durumda Fenerbahçe galip gelirse ki bu şekilde bize karşı yığınla galibiyetleri var, ses etmeyecekler...Biz ses edersek de "bahane buluyorlar" diyecekler..Bir kupa alırsak da "tesadüf" olacak bu....

İnanılmaz kompleksliler bunlar...Altta kalmaya dayanamıyorlar.

Aziz Yıldırım:''Galatasaray bu kadar kötü olmasaydı şampiyon olamazdık''

Normalde çoğu zaman realite bu lakin bu maç için dediği doğru, sneijder olmasa 10 kişiye karşı bile rezil oynadık,

takım halinde savunmaya kapandılar belki ama bizim de kapalı savunmaları açabilecek bi oyun sistemimiz yok maalesef,

adam gibi rakip defansın dengesini bozacak ne bi forvet, ne adam gibi kanat oyunu yok, nasıl atcaksın golü,

bu akşam da işimiz çok zor, delinin çıkardığı kadro ve ilk 11 tam bi rezalet..

Geri
Üst Alt