GSCimbom
Aziz Yıldırım: ''Galatasaray'dan sağduyu beklerken, stadımızda kupa kaldırdılar''
Ü

Aziz Yıldırım: ''Galatasaray'dan sağduyu beklerken, stadımızda kupa kaldırdılar'' Sayfa 3

Ümit Çatar ·

Cevap
73
Okunma
4,3K
Sayfa
3/4
Kupa süs olsun diye mi oradaydı peki ? Demek Fenerbahçe'nin kaldıracağından emindi şehzade hazretleri, çok fena içine oturmuş. Yazık sana be...

Kaldı ki Arena'da 2-1 yenildiğimizde saha içinde yapmadıkları terbiyesizlik ve rezillik kalmayan,şikeli sezondan sonra akıllanmayıp hala araya adam sokarak getirdikleri Play-Off uygulamasıyla Trabzon'dan sonra bizim de hakettiğimiz şampiyonluğu alengirli yollarla almak için utanması olmayan bu güruh kalkmış edep-ahlak dersi veriyor. Hakikaten pişkinlikte bir marka Fenerbahçe zihniyeti.

Ulubatlı Souness santra yuvarlağına GALATASARAY bayrağını diktikten ve kadıköy'dede kupayı kaldırdıktan sonra bunların kimyası tamamen bozuldu.Bunlara doktarlar bile çare bulamıyor.Bunların ilacı bizde.

Ne kuyruk acısı var be bunlarda
Kim bilir geçe rüyasında bizimle ilgili nasıl kabus görüyorlar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bu konu hakkında çok bilgi kirliliği var,play-off sene başında geldi sene sonunda değil.Önceki sezon ne halde olduğumuzu düşünürsek favorisi bile değildik o sezonun,sezon başında.

Ben orayı bilhassa vurguladım Sarper :D Yoksa sene başında geldiğini o dönem bu forumda olan herkes bilir zira çok sallamıştık :D Yedikleri puan farkına dikkat çekmek için öyle yazdım ;)

Biz Galatasaray lıların en büyük eksiği, EMPATİ denieln psikolojik ruhu bünyemize katamamış olmamız. Size soru: Biri gelse stadınızın ortasına bayrağı soksa, birde üzerine aradan yıllar geçip çimlerinizin üzrinden kayıp şampiyonluk kupasını g... soksa ne hissedersiniz? Kolay mı sizce? azize ve fenevliler iyi dayanıyorlar yine :D :D :D

Biz Galatasaray lıların en büyük eksiği, EMPATİ denieln psikolojik ruhu bünyemize katamamış olmamız. Size soru: Biri gelse stadınızın ortasına bayrağı soksa, birde üzerine aradan yıllar geçip çimlerinizin üzrinden kayıp şampiyonluk kupasını g... soksa ne hissedersiniz? Kolay mı sizce? azize ve fenevliler iyi dayanıyorlar yine :D :D :D

Yapabilen varsa yapsın :D Yaparlarsa kurarız herhangi bir pati. Yapamıyorlarsa da hadlerini bilip, susup oturacaklar.

Nasilda koymus bu kekoya sahalarinda kupa almamiz ama.
yeni gelin gibi nazlanip isiklari söndürseniz bile biz sizi karanliktada taniriz ve kaldiririz aziz efendi.
Baya zevkli ve sehvetli bir geceydi o unutulmaz 12 mayis gecesi.

Takımı yorgun ve moralsizdi, erteleme kararı arayıp da bulamayacakları bir nimet oldu...Şimdi kalkmış, bir lütuf veya fedakarlıkta bulunmuş gibi, eski defterleri karıştırıp kendi utanmaları gereken kepazelikleri mağduriyetmiş gibi ortaya döküyor...

Hep diyorum ''Bu herif iflah olmaz bir şizofren, babası tescilli zaten, kalıtsal bir hastalıktır''...O sözleri inanarak söylüyor, beyninde kurguladığı bambaşka bir Dünyada yaşıyor; o hep haklı, herkes kendisine ve FB ye düşman vs vs vs...Allah' tan şifa dilesem, dermanı olmayan bir hastalık...Türk Futbolunun başına gelmiş en büyük felakettir, tez zamanda spordan bertaraf olmasını temenni ediyorum...

Sarpercim onların içinde öyle bir ukteki bu 20 tane 3 puan bu kadar uzmez onlari.

Ben çoğunun salladığını düşünmüyorum şahsen,misal ilk yarıda kazansaydık veya kupa kaldırdığımız maçı kazansaydık bu ciddi ciddi ukde olurdu içlerinde,yenilmezlik serileri gitti diye.Fener hiçbir zaman kupalara önem veren bir camia olmamıştır.

Ben çoğunun salladığını düşünmüyorum şahsen,misal ilk yarıda kazansaydık veya kupa kaldırdığımız maçı kazansaydık bu ciddi ciddi ukde olurdu içlerinde,yenilmezlik serileri gitti diye.Fener hiçbir zaman kupalara önem veren bir camia olmamıştır.
Onların tek basarisi bizi yenmek üzerine kurulmuştur baska bir amaclari yoktur.
Orda daha 20 sene maç kazanamaya biliriz biz bunu sende bende herkeste görebiliyor sebebi besbelli daha ilk yaridaki serefsizlikleri snijdere yapilanlari ofsayttan atılan golü biliyoruz.

Geri
Üst Alt