Hep diyorum; bu adam sülaleden şizofren...Genç eşini aldatılma paranoyasıyla öldürüp, cezai ehliyeti olmadığından hapis yatmaktan kurtulan raporlu bir babanın, sahte çürük raporuyla askerlikten kaçan oğlu...
Psikiatr olmasam da Psikiatri branşına özel ilgi duyan bir hekim gözüyle, bir şizofreni bakışlarından rahatlıkla tanırım...Kalıtsal bir hastalıktır, mevcudiyeti kanıtlandığında karşı tarafa tek celsede boşanma hakkı tanınmıştır, çünkü tam tedavisi asla mümkün olmayan umarsız bir hastalıktır...
Bunları yazarken mesleki açıdan hicab duyuyorum ama durum bu kadar açık ve pek çok FB li de farkındayken ''Ossung, FB nin menfaatlerini koruyor ya!'' diye görmezden gelinmesini de o camia adına bir o kadar utanç verici bulmaktayım. Kaldı ki FB nin menfaatlerini koruyabildiği filan da yok, bu denli istikrarsız ve yanlış yönetilen rakiplere karşı bunca yıldır ortaya hatırı sayılır bir başarı koyabilmiş değil...
Gelmiş geçmiş bütün rakip yöneticiler, basın, FB li yönetici-TD-Futbolcular-UEFA vs vs vs hepsi FB düşmanı yahut hain, bir tek kendisi dürüst ve FB aşığı?!...
Böyle birinin FB başkanlığına devam etmesinden bir Galatasaray taraftarı olarak, sığ bakış açısıyla memnun olmam gerekir belki ama değilim...Futbolun içindeki birinin ifadesiyle ''Türk futbolunun ırzına geçmiştir''. Bu alemden behemahal silinip gitmesi bütün Türk futbolunun bütün paydaşlarının hayrına olacaktır.
Mustafa Denizli TD lüğünde şampiyon oldukları 2001 sezonunda, ülke futbolunun selameti açısından ''Ne olur bu sene şampiyon olmasınlar da sonraki 5 sezon üst üste şampiyon olsunlar, razıyım'' temennisinde bulunmuştum; o sene şampiyon olamasalar asla başkanlıkta kalamayacaktı zira...O temennim tutmadığı gibi, o zamanki öngörülerimde yanılmadım maalesef...