GSCimbom
Aziz Yıldırım: ''Galatasaray'ın tarihi şikeyle doludur''
Alper Altun

Aziz Yıldırım: ''Galatasaray'ın tarihi şikeyle doludur'' Sayfa 5

Alper Altun ·

Cevap
126
Okunma
10K
Sayfa
5/7
senin her tarafin dolu aziz yıldırım ona ne diyeceğiz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evde suanda ne yapiyordur Azize? Ohhh ne guzel gundemi degistirdim falan derdir o manyak kafasi ile.

Aziz yerine gelen adam fiko gibi iş yapan bir insan olursa yanarız Aziz gibi adam ölene kadar kalmalı fbde bu kadar çok konuşup 0 icraate imza atan başka biri olamaz.

Biri suna cikip sus desin. Adam resmen tehtid etti, çok kötü olur filan diyo. Sen kimsin it gibi havlamaktan baska yaptiklari birsey yok. Her kötü sonucun ardindan ya Mahmut Uslu, ya kendini herkesi asagiliyici bir tavir ile demediklerini birakmiyorlar. GS camiasinda cok sert bir cevap gelmeli!! 6 tane attik diyo canli yayinda, bu taraftarlari kiskirtmaktir, ben böyle aprofösyönel bir baskan gormedim!

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Hep diyorum; bu adam sülaleden şizofren...Genç eşini aldatılma paranoyasıyla öldürüp, cezai ehliyeti olmadığından hapis yatmaktan kurtulan raporlu bir babanın, sahte çürük raporuyla askerlikten kaçan oğlu...

Psikiatr olmasam da Psikiatri branşına özel ilgi duyan bir hekim gözüyle, bir şizofreni bakışlarından rahatlıkla tanırım...Kalıtsal bir hastalıktır, mevcudiyeti kanıtlandığında karşı tarafa tek celsede boşanma hakkı tanınmıştır, çünkü tam tedavisi asla mümkün olmayan umarsız bir hastalıktır...

Bunları yazarken mesleki açıdan hicab duyuyorum ama durum bu kadar açık ve pek çok FB li de farkındayken ''Ossung, FB nin menfaatlerini koruyor ya!'' diye görmezden gelinmesini de o camia adına bir o kadar utanç verici bulmaktayım. Kaldı ki FB nin menfaatlerini koruyabildiği filan da yok, bu denli istikrarsız ve yanlış yönetilen rakiplere karşı bunca yıldır ortaya hatırı sayılır bir başarı koyabilmiş değil...

Gelmiş geçmiş bütün rakip yöneticiler, basın, FB li yönetici-TD-Futbolcular-UEFA vs vs vs hepsi FB düşmanı yahut hain, bir tek kendisi dürüst ve FB aşığı?!...

Böyle birinin FB başkanlığına devam etmesinden bir Galatasaray taraftarı olarak, sığ bakış açısıyla memnun olmam gerekir belki ama değilim...Futbolun içindeki birinin ifadesiyle ''Türk futbolunun ırzına geçmiştir''. Bu alemden behemahal silinip gitmesi bütün Türk futbolunun bütün paydaşlarının hayrına olacaktır.

Mustafa Denizli TD lüğünde şampiyon oldukları 2001 sezonunda, ülke futbolunun selameti açısından ''Ne olur bu sene şampiyon olmasınlar da sonraki 5 sezon üst üste şampiyon olsunlar, razıyım'' temennisinde bulunmuştum; o sene şampiyon olamasalar asla başkanlıkta kalamayacaktı zira...O temennim tutmadığı gibi, o zamanki öngörülerimde yanılmadım maalesef...

Biri suna cikip sus desin. Adam resmen tehtid etti, çok kötü olur filan diyo. Sen kimsin it gibi havlamaktan baska yaptiklari birsey yok. Her kötü sonucun ardindan ya Mahmut Uslu, ya kendini herkesi asagiliyici bir tavir ile demediklerini birakmiyorlar. GS camiasinda cok sert bir cevap gelmeli!! 6 tane attik diyo canli yayinda, bu taraftarlari kiskirtmaktir, ben böyle aprofösyönel bir baskan gormedim!

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Aziz´e verebilecin en tahrik edici cevap, siritarak kendisini uzunca izlemek olur.

unal-aysal.jpg

'BİR ASLANIN DİŞLERİNİ GÖRÜNCE SAKIN GÜLDÜĞÜNÜ SANMAYIN'

Ünal Aysal

yine şikecilere koyulan bi günün ardından gündemi değiştirme çabaları. aziz yavrum galatasarayla kafayı bozdun şizofrenlikte tarih yazıyorsun artık, nasıl koymuşssak bunlara inlemeleri yıllardır bitmedi.

Ya gülerek izleyeksin, ya da bu adami dogru bir sekilde tahrik edeceksin. "Bende Aziz Yildirim beyin sike konusunda masum olduguna inaniyorum, Aziz'de netede o *********************" diye bi drmeç vereceksin, bak bül bül gibi öttürürsün bu adami.

İzlemedim bunu söylerken azizi.Bu cümleyi kurarken zorlanmıştır baya ama.Galatasavayın tahivi şikelevle doluduv.:D.Ruh hastası aziz bu sene de şampiyon olamayınca görecem ben seni haziranda.Kendi taraftarın gözlüklerini krıp bi tarafına sokacak.Sahte çürük raporundan şike yapmak her türlü pislik sende onun bunun cocugu.100 sayfalık konusmaların var poliste.O belgelerde girsin sana.Ağızdan dolma gerzekçe iftiraların ruh halinin ne derece bozuk oldugunun bir göstergesi.Resmi sitemizden cevap olarak hapis fotolarını koysak yeterli olur bence.

Muhtemelen hapiste çok kötü şeyler yaptılar bu adama, iyice anormal davranmaya başladı o gün bugündür. Bir tane alanında uzman adam çıkıp da Aziz Yıldırım bir psikiyatriste görünmelidir demiyor, çünkü adam çıldırma noktasına geliyor her kaybettikleri maçtan sonra deli ...miş gibi çığırıyor.

Bu adamın bir suçu yok aslında. Sorun ülke adaletinde. Adalet doğru işlese bu angut şimdi aramızda olmayacaktı.

Hala kumpas diyor. Tabi, konuşmalarda montajdı zaten.

Geri