GSCimbom
Aziz Yıldırım: ''Galatasaray'ın tarihi şikeyle doludur''
Alper Altun

Aziz Yıldırım: ''Galatasaray'ın tarihi şikeyle doludur''

Alper Altun ·

Cevap
126
Okunma
10K
Sayfa
1/7

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
aziz-yildirim-onun-icinde-bir-deli-var--6337911.Jpeg

Antalyaspor maçı sonrası canlı yayında gazetecilere konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i hedef aldı. İşte o açıklamalar...

Herkese iyi akşamlar. Antalyaspor iyi oynadı, yendi tebrik ediyorum. Bizim takım da kötü oynadı yenildi. Onlar zannettiler ki lig bitti. Bu havada geldik, öyle görünce de yenildik. Olsun daha uzun zaman var. Kendilerine gelirler ve bundan sonraki maçları kazanırlar.

Esas söylemek istediğim... Galatasaray Başkanı '8 yemişler filan, şikeden dolayı' demiş. Cahilce konuşmalar bunlar. Bi kere Finansal Fair Play'de böşyle olaylar yok. Doğru yapmamışsınız ceza alırsınız. Fenerbahçe şike yapmadı. Şikenin en kralını Galatasaray yapmıştır. 8-0 Malatyaspor maçı...

Bu ülkeye şikeyi Galatasaray getirmiştir! Söylediklerini unutmasınlar. Sonra bana laflarını yutturmasınlar. Ayıptır ayıp! Bizden herhangi bir şey duydunuz mu! Herhangi bir şey söyledik mi!

Onlar bunları söyleyerek, taraftarına yaşananları unutturmak istiyor.

Bir kez daha söylüyorum; Galatasaray'ın tarihi şikeyle doludur!

Senin karakterinin,şerefinin,cibiliyetinin,meymenetinin.Geberdiğin gün üç beş fakiri doyurmazsam en adi şerefsiz olayım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne ağlak bu şerefsizler ya yeter artık yeter ! Kompleksinize!, BABANIZ GALATASARAY

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sapladıkça Galataaaray diye zırlıyorlar...

Türkiye'ye şikeyi Galatasaray getirmiş puhahahahahhaah

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu adam hep böyle ya, yenilince Galatasaray'a sarıyor. (:
CAS kararını resmi siteye koyup, kontrolünü yitirmiş zatı kaale almiyoruz diyerek konuyu kapatmaliyiz.

Bizden herhangi bir şey duydunuz mu! Herhangi bir şey söyledik mi!

Bu ne lan ciddi psikolojik sorunları var bu adamın

Bunun kadar yüzsüz bir insan yok bu dünyada. Güzel güzel en son Ünal Aysal zamaninda böyle kudurmustu bu köpek.

Demek ki agrina gitti dogrular. Bu arada buyur bu da sana girsin SIKECI Aziz.

[VINE]ehgEgBwKL9D[/VINE]

Geri